Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Νέο video clip από τους Project Renegade

Οι Project Renegade που μόλις πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, με τίτλο "Order Of The Minus", έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους video clip από το κομμάτι "The New Joker".
Αποτέλεσμα εικόνας για project renegade


Για το εν λόγω single, το συγκρότημα σχολιάζει: "Το "The New Joker" είναι -αν όχι το- ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια του album μας "Order of the Minus". Η θεματική του κομματιού εξετάζει το φαινόμενο του γελωτοποιού, των ανθρώπων που συμπεριφέρονται ανάλογα με το περιβάλλον τους για να είναι αρεστοί και αγαπητοί χάνοντας έτσι στην πορεία τον εαυτό τους και καταλήγοντας εν τέλει αποξενωμένοι να μισούν την ζωή τους και όλο τους τον περίγυρο. Ασχολείται με τον εκφοβισμό και τον αντίκτυπο που έχει αυτός στην ζωή ενός ατόμου, αλλά και τις αντιφάσεις που δημιουργεί στο μυαλό του όταν αυτός βλέπει πίσω από τον τοίχο της ανασφάλειας και των ψεμάτων που οι άνθρωποι προσπαθούν να καθιερώσουν ως "νόρμα". Στόχος του κομματιού είναι να κινητοποιήσει και να εμπνεύσει τους ακροατές να ενωθούν και να αντισταθούν στο σκοτάδι της μοντέρνας κοινωνίας, καθώς και να ενδυναμώσει τα θύματα του καθημερινού εκφοβισμού ώστε να  σταθούν στο ύψος τους και να παλέψουν για έναν καλύτερο κόσμο, τον οποίο θα μπορούμε όλοι να απολαύσουμε με ειρήνη και ενότητα!
#unitythroughdiversity".

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως οι Έλληνες metallers θα είναι headliners στο Ladies Of Metal Festival της Θεσσαλονίκης, στις 7 Μαρτίου.

Το video του "The New Joker" μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: