Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Έξαλλη η Ελληνική metal κοινότητα με την Πάολα

Έξαλλοι φαινεται να είναι οι έλληνες metalheads με τη συμπεριφορά της γνωστης γαβ-γαβ-"τραγουδιστριας" Παολα.

Όλα άρχισαν με το κομμάτι Kunnia των Korpiklaani για το οποιο είπε στο facebook ο Χρήστος Δάντης (διοτι μιλάμε για τόνους αρχίδια ωστε να το πει μόνο στο facebook) οτι οι Korpiklaani του "έκλεψαν" τη μουσικη του (!!!)
Ίσως ο λόγος για τον οποίο δεν συνέχισε όλο αυτο το παραλήρημα να ήταν η απάντηση απο τους περισσότερους metalheads. Ναι, σιγουρα τα 2 αυτα κομματια μοιαζουν (προς θεου ΜΟΝΟ στη μουσικη), αλλά ο ρυθμός του δεν ειναι του Δάντη (πρεζα-κοκα οποτε δεν τον παρεξηγω) αλλα ένας Folk ρυθμός τον οποίον το συναντάς σε αρκετά ελληνικά τραγούδια. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και τα δυο τραγουδια μαζί σε καποιο τρομερό remix που έκανε ενας φιλοζωος, συγνωμη ενας θαυμαστής της Παολα.
Πραγματικά συγνώμη για αυτό που μόλις ακούσατε.
Κάνουμε λοιπόν τους μαλάκες και αφήνουμε αυτο το θέμα να περάσει έτσι και αντι να πουν "οκ καναμε μια μαλακια, αρκετα!" συνεχίζουν! Αυτη τη φορά μαλιστα χρησιμοποιόντας ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορια της metal μουσικης. Toυς Metallica. Ναι! Πολυ σωστα διαβάσατε! Για "intro" η Παολα στα live της χρησιμοποιεί το κομμάτι One απο τους Metallica και για του λόγου το αληθες ορίστε το video:
Kαι τι έχει να πει η Πάολα? (οσο μπορει να πει. Μην ξεχνατε οτι μεχρι περσυ ήταν αδέσποτο.) Το μονο πραγμα το οποίο έχει να σχολιάσει ειναι τα ανεκδοτα που έχουν βγει για αυτη.
Διοτι αδέλφια, μιλαμε για επίπεδο! Μαθε λοιπόν καλο μου σκυλακι οτι οι περισσότεροι metalheads βιώνουν κάτι τέτοιο καθημερινά και αυτο επειδη υπάρχουν μερικοι αστοιχείωτοι σαν εσένα που δεν σέβονται τιποτα, οπως  για παράδειγμα οτι μερικοι άνθρωποι, οπως οι Metallica, είναι μουσικες ιδιοφυιες και όχι παιδάκια που έκατσαν σε 1-2 μουσικούς παραγωγους για να κάνουν ένα ονομα το οποίο σε λίγα χρονια θα έχει ξεχαστει. 


Hails 

Για το Metal View 
Γιώργος Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: