Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Νέο video clip από τους False Emperor

Οι False Emperor δημιουργήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2019 με σκοπό να βαδίσουν τον μεγάλο δρόμο που έχει δημιουργήσει η ελληνική Black Metal σκηνή. Πλέον κυκλοφορούν το νέο τους video clip για το κομμάτι "Torn".

Oι ίδιοι, αντλώντας επιρροές από όλες τις κατευθύνσεις του metal, επιθυμούν να προσπελάσουν τα καθιερωμένα όρια δίνοντας βάρος στην ατμόσφαιρα και το συναίσθημα που αυτή προκαλεί. Ακολουθώντας στην αισθητική τους επιρροές από την Ελλάδα αλλά και τις Σκανδιναβικές χώρες, καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα φορτισμένο συναισθηματικά ατμοσφαιρικό πέπλο στο corpus της black metal μουσικής. Με γνώμονα τον σεβασμό στους καλλιτέχνες που προηγήθηκαν στο ατμοσφαιρικό black metal, τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, η Neith και ο Tempest, στοχεύουν με το εξαιρετικό “Nurus Diabolica” να βάλουν την δική τους υπογραφή από κατράμι, στο ιδίωμα.  Για το συγκεκριμένο ΕΡ η μίξη, το mastering, η ηχογράφηση των φωνητικών και των ενορχηστρώσεων έγιναν με τον Γιώργο Εμμανουήλ (ex-Rotting Christ, Lucifer’s Child) στα Pentagram Studio . Τα τύμπανα  ηχογραφήθηκαν από τον Philip Stone (Enemy of Reality) στα Underground Music Studios με engineer τον Δημήτρη Κατσαρό, ενώ οι κιθάρες και το μπάσο ηχογραφήθηκαν από την Neith και τον Tempest. Την φωτογράφιση του σχήματος έκανε η Στέλλα Μουζή. To “Nurus Diabolica” θα κυκλοφορήσει στις 16 Απρίλη από την Terror Records. 

“Nurus Diabolica” Track list:

1. Over me, Under you

2. Knights in hell

3. Vampire

4. Torn

5. Abyss


Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο videoclip του σχήματος για το νέο τους τραγούδι. 


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook: https://www.facebook.com/FalseEmperorBand

Δεν υπάρχουν σχόλια: