Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Απεβίωσε ο LG Petrov των Entombed

Αστροπελέκι για τους φίλους του ακραίου ήχου φαντάζει η είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγο. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής των Entombed AD και Firespawn καθώς και πρωτοπόρος του Σουηδικού death metal ήχου με τους Nihilist, Entombed και Morbid, έχασε τη ζωή του από τον καρκίνο που τον βασάνιζε το τελευταίο διάστημα.

Με μια ανακοίνωση στο Facebook η σελίδα των Entombed AD έδωσε στη δημοσιότητα τα λυπηρά νέα γράφοντας παρακάτω:

"Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος Lars-Göran Petrov μας άφησε.

⁣Ο αδελφός μας, ηγέτης, τραγουδιστής, ο αρχηγός μας, ο Rebel Angel έφυγε για μια άλλη βόλτα χθες το βράδυ. Με τη βαθιά θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο Lars-Göran Petrov μας άφησε. Ήταν (είναι !!!) ένας απίστευτος φίλος και ένα άτομο που έχει αγγίξει τόσους πολλούς ανθρώπους. Έχει αλλάξει τόσες πολλές ζωές με τη φωνή του, τη μουσική του, τον χαρακτήρα του και τη μοναδική του προσωπικότητα. Το χαμόγελο του LG είναι κάτι που θα έχουμε για πάντα στις καρδιές μας. Όταν ρωτήθηκε σε μια συνέντευξη τι θα ήθελε να έχει γράψει στον τάφο του και τι γίνεται με την κληρονομιά του, είπε: «Δεν θα πεθάνω ποτέ, δεν θα πεθάνω ποτέ». Και δεν το κάνει. Θα ζήσεις για πάντα στις καρδιές μας φίλε.

RIP LG PETROV"

Να θυμίσουμε πως από το περασμένο καλοκαίρι ο θρύλος του Στοκχολμέζικου extreme metal είχε διαγνωστεί με καρκίνο, ενώ όλον αυτόν τον καιρό έκανε χημειοθεραπείες προσπαθώντας να τον ξεπεράσει.

Η κληρονομιά που άφησε θα συνεχίσει να υπάρχει.




Δεν υπάρχουν σχόλια: