Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ακυκλοφόρητο κομμάτι και νέο ΕΡ από τους Bodom After Midnight του Alexi Laiho

Πριν τον αιφνίδιο θάνατο του Alexi Laiho, oι Bodom After Midnight, είχα ξεκινήσει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, μέσα από τις στάχτες των θρυλικών πλέον Children Of Bodom. Το νεοσύστατο αλλά θνησιγενές Φιλανδικό γκρουπ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει φέτος το μοναδικό του ΕΡ με όσες ηχογραφήσεις έγιναν, ενώ κυκλοφόρησε και ένα από τα νέα κομμάτια σε video clip.

To πρώτο τους τραγούδι ονομάζεται "Paint The Sky With Blood" και θα βρίσκεται στο ομότιτλο ΕΡ αποτελούμενο από δύο νέες συνθέσεις και μία διασκευή συνολικής διάρκειας 14 λεπτών. Μάλιστα τα μέλη της μπάντας σχολιάζουν για αυτή την επερχόμενη δουλειά: 

"Όπως εμείς, έτσι κι ο Alexi ήταν από την αρχή αγχωμένος για αυτά τα τραγούδια και ανυπομονούσε να τα βγάλει έξω και να τα μοιραστεί, οπότε νιώθουμε χαρούμενοι που μπορούμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία του. Περιττό να πούμε ότι είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος του τελευταίου δημιουργικού έργου του και το κυκλοφορούμε με τον τρόπο που το ήθελε, είναι τιμή μας. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσουμε το θηρίο από το κλουβί για άλλη μια φορά ως μια μουσική γιορτή, προς τιμήν της κληρονομιάς αλλά και του ίδιου του Alexi."

Το tracklist του δίσκου είναι:

01. Paint the Sky with Blood

02. Payback’s A Bitch

03. Where Dead Angels Lie (Dissection Cover)

και τα μέλη των Bodom After Midnight αποτελούνται από τους:

Alexi Laiho - guitar & vocals
Daniel Freyberg - guitar
Mitja Toivonen - bass
Waltteri Väyrynen - drums

To "Paint The Sky With Blood" θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου από τη Napalm Records

To νέο κομμάτι μπορείτε να δείτε παρακάτω




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: