Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

MUNICIPAL WASTE-THE LAST RAGER (EP Review)

 Οι Municipal Wste, μας δίνουν άρωμα Αμερικανικού νότου, αλλά πάντα με ένα thrashmetal κάλυμμα, και κάθε στιγμή δείχνουν να γουστάρουν μπάχαλα και πάρτυ. Φέτος, θα επιστρέψουν με ένα ΕΡ με πιασάρικους τίτλους, λογοπαίγνια, αλλά και αμφιλεγόμενες μουσικές στιγμές. Όλα αυτά είναι όσα περιέχει το φρέσκο πακέτο του "The Last Rager".
 Αποτέλεσμα εικόνας για municipal waste rager review


To "Wave Of Death" ανοίγει αυτη την κυκλοφορία ιδιαίτερα δυναμικά, με έμφαση στην ενορχήστρωση, αλλά με έναν μινιμαλιστικό χαρακτήρα αφού το μόνο σημείο που έχουμε φωνητικά είναι το ρεφρέν. Από την άλλη βέβαια, το "Car Nivore (Street Meat)" θα το δούμε πιο απειλητικό και άμεσο, με τους γρήγορους ρυθμούς του, και τις ξυραφιασμένες του κιθάρες, ενώ και το "Rum For Your Life" με μεγαλύτερη διάθεση για χαβαλέ βέβαια, θα ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι. Το ομώνυμο "The Last Rager", ήρθε στο τέλος για να τα σαρώσει όλα, με groovy και heavy διαθέσεις και ένα ωραίο σόλο, που κινεί το ενδιαφέρον σε κάτι σχετικά ανούσιο.

Όπως φαίνεται, η νέα δουλειά των Αμερικάνων, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, χωρίς βέβαια το αποτέλεσμα που θα ακουστεί στα αυτιά μας να είναι άσχημο. Από εκεί και πέρα, αυτό το πάθος που έχουν οι Municipal Waste, είναι ευδιάκριτο, και με δύο-τρεις ακροάσεις, ίσως κερδίσει κάποιους thrash-άδες, και κυρίως φανατικούς του εν λόγω συγκροτήματος.

(7,5/10)

Γιάννης Χαρτζανιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: