Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Χωρίζουν οι δρόμοι των Watain με τον Set Teitan

Ο Set Teitan, πρώην κιθαρίστας των Dissection και των Watain, αποχώρησε από τους ιστορικούς Σουηδούς καθώς αποκαλύφθηκαν φωτογραφίες να χαιρετάει ναζιστικά.
Αποτέλεσμα εικόνας για watain nuclear alchemy


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού site Metal Injection, βρέθηκαν φωτογραφίες που ο Ιταλός black metal κιθαρίστας κάνει ναζιστικό χαιρετισμό ενώ ποζάρει μαζί με τους bandmates του. Επίσης σε κάποιες live εμφανίσεις της μπάντας, με πιο γνωστή αυτή στην Στοκχόλμη για την επέτειο των 20 χρόνων των Watain χαιρετούσε με τον ίδιο τρόπο πριν λίγους μήνες, ενώ το ίδιο το συγκρότημα φαίνεται να απαντάει με ουδετερότητα σε αυτές τις ιδέες και με υποστήριξει προς τον πρώην συνάδελφο τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για watain nazi
Το site όπως αναφέρει επικοινωνησε με τον ιθύνων νου και τραγουδιστή, Erik Danielson σχετικά με αυτά τα περιστατικά, απαντώντας: "Η φωτογραφία αυτή τρβήχτηκε στα πλαίσια μιας πλάκας και δε χρειάζεται κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά για να τελειώνουμε με αυτό το κουραστικό και χρονοβόρο θέμα ο κιθαρίστας μας αποφάσισε να δικαόψει για κάποιο χρονικό διάστημα την ενασχόληση του με τη μπάντα ώστε να αποφύγει περαιτέρω απελπιστικές συζητήσεις. Συν τοις άλλοις "φτύνουμε" όσους έχουν τόση αρρωστημένη άγνοια και λένε πως οι Watain έχουν πολιτικές αναμίξεις όλα αυτά τα 20 χρόνια, ενώ έχουμε αποδείξει το αντίθετο και ο κόσμος καλό είναι να το ξέρει. Τέλος θέλουμε να στείλουμε ένα ειλικρινέστατο fuck off σε όσους συνεχίζουν εμμονικά αυτό το κυνήγι μαγισσών που έχει κατακλείσει το  Heavy Metal. Hail Satan!".
 Σχετική εικόνα
Η συνέχεια αναμένεται στο στρατόπεδο των Watain, ενώ βλέπουμε πως ο κλοιός έχει στενέψει γύρω από την ευρύτερη black metal σκηνή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: