Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Παρελθόν από τους Iced Earth αποτελεί πλέον ο Stu Block

Οι Ιced Earth από την αρχή της φετινής χρονιάς δέχονται απανωτά πυρά, κι όπως φαίνεται δε θα είναι τα μοναδικά. Πιο συγκεκριμένα μόλις πριν από λίγο, ο επί μία δεκαετία τραγουδιστής των Αμερικάνων, Stu Block, ανακοινωσε την αποχώρησή του, κι όλα δείχνουν ένα αβέβαιο μέλλον για τους ίδιους.

Ο Καναδός frontman που διαδέχτηκε τον Matt Barlow το 2011, δήλωσε με ένα απλό και λιτό κείμενο στο Facebook για την αποχώρησή του και σίγουρα τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο δείχνουν τα πρώτα σημάδια διάβρωσης στο συγκρότημα. 

Ο ίδιος είπε:

"Γεια σε όλους,
 Λοιπόν, υπάρχουν στιγμές και γεγονότα που σε κάνουν να πρέπει να κάνεις έναν απολογισμό και να αξιολογήσεις εκ νέου τη ζωή, την δουλειά και την πορεία σας για το μέλλον. Βάση αυτού, έχω ενημερώσει τον Jon και το management πως ανακοινώνω αμέσως την παραίτησή μου από τους Iced Earth.
Πριν λάβω οποιαδήποτε προσωπική απόφαση χρειαζόμουν τις τελευταίες εβδομάδες για να επεξεργαστώ την κατάσταση, καθώς και να σεβαστώ άλλους στη μπάντα μας που ξέρουν την κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ που το σέβεστε. Είναι η καλύτερη απόφαση από πολλές απόψεις για την προσωπική / επαγγελματική μου πορεία. Ώρα να προχωρήσουμε, να θεραπεύσουμε και να ευημερήσουμε.
Πολλή αγάπη και σεβασμός σε όλους σας. Μην ανησυχείτε! Μείνετε συντονισμένοι για μερικά συναρπαστικά πράγματα που έρχονται! Ώρα να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο. Να είστε καλοί ο ένας στον άλλον.
Stu Block"

Με αυτόν τον τρόπο, αναμένουμε τα επόμενα νέα του και πλάνα του Stu. Επίσης να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες εβδομάδες την αποχώρησή του από τους Demons and Wizards o Hansi Kursch.

Δεν υπάρχουν σχόλια: