Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Οι Scar Of The Sun στη Napalm Records

 Τους Scar Of The Sun ήδη τους ξέρουμε για τους μοντέρνους τους ήχους και στο πολυδιάστατο στυλ που επιβάλλουν στο ελληνικό metal στερέωμα. Πλέον, έρχονται με σπουδαία νέα και αυτά δεν είναι άλλα από την υπογραφή τουw στη Napalm Records.


To συγκρότημα που έχει δώσει τον δικό του χαρακτήρα στο εγχώριο κι όχι μόνο underground, και έχει περιοδεύσει μοιράζοντας τη σκηνή με ονόματα όπως οι Insomnium, Dark Tranquillity, Firewind και Rotting Christ προετοιμάζεται σταδιακά για κάτι νέο βρίσκοντας μια νέα και μεγάλη δισκογραφική στέγη.

Το ίδιο το συγκρότημα σχολιάζει το εξής νέο μάλιστα, ως εξής: "Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψουμε πόσο χαρούμενοι, ευγνώμονες και τιμημένοι αισθανόμαστε τώρα που είμαστε πλέον μέλη της οικογένειας της Napalm Records! Παρακολουθούμε την εταιρεία εδώ και χρόνια και θαυμάζουμε όχι μόνο το ρόστερ της αλλά και το κορυφαίο επίπεδο εργασίας της. Τώρα το μόνο που μένει είναι να ξεπεράσουμε την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας και να επιστρέψουμε στο δρόμο, καθώς έχουμε δεσμευτεί να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά και να σας δούμε όλους εκεί έξω!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: