Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Οι Nightfall σε νέα δισκογραφική στέγη

Οι Nightfall αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο μεγάλες μπάντες του εγχώριου ήχου και με ποικιλία στις δουλειές τους. Mετά το τελευταίο τους πόνημα, "Cassiopeia" πριν 7 χρόνια, φέτος, δείχνουν ξανά τη ζωντάνια τους αφού ανακοινώθηκε επίσημα η νέα τους δισκογραφική στέγη, η οποία είναι η Season Of Mist.



Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής τους, Ευθύμης Καραδήμας σχολιάζει αυτή τη μεταγραφή ως πολύ σημαντική και συναρπαστική, αφού η Season Of Mist νοιάζεται για τους καλλιτέχνες της, όπως συνέβαινε και πίσω στα 80s που μεγάλωσαν τα ίδια τα μέλη της μπάντας.

Η ίδια η εταιρεία θα κυκλοφορήσει όλες τις πρώτες δουλειές της μπάντας, από τη δεκαετία του 90' οι οποίες αρχικά βγήκαν μέσω της Γαλλικής Holy Records, ενώ το γκρουπ προετοιμάζεται πάνω σε νέο άλμπουμ.

Τέλος, οι Nightfall μας προετοιμάζουν για τη νέα τους κυκλοφορία δηλώνοντας: Μοιραστείτε τον πόνο σας, μιλήστε ανοιχτά για αυτόν. Είναι ο μόνος τρόπος να σκοτώσετε τους δαίμονες στο μυαλό σας. Όπως τις παλιές μέρες όπου τα άλμπουμ απασχολούσαν μεγάλα ζητήματα, πέρα από απλή διασκέδαση, οι Nightfall βασισμένοι σε αυτό θα δείξουν τη μάχη κατά της κατάθλιψης. 

Το νέο line up αποτελείτα πλέον από τους: Ευθύμη Καραδήμα σε μπάσο και φωνή, Φώτη Benardo στα τύμπανα, και  Κώστα Κυριακόπουλο και Μιχάλη Γαλιάτσο στις κιθάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: