Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Οι Rage με νέο line up

Οι αγαπητοί στο Ελληνικό κοινό, Rage, δύσκολα βρίσκονται σε ησυχία. Μάλιστα φέτος κυκλοφόρησαν το νέο άλμπουμ τους, με πληθώρα θετικών κριτικών, υπό τον τίτλο "Wings Of Rage", αν και πριν προλάβουν καλά-καλά να το προμοτάρουν, δημιουργήθηκαν αλλαγές στο εσωτερικό τους.



Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα, ο ιθύνων νους Peavy Wagner, έχει ακόμα πλάι του τον Έλληνα ντράμερ Βασίλη Μανιατόπουλο, ενώ χώρισαν οι δρόμοι με τον κιθαρίστα Marcos Rodrigues. Στη θέση του ήρθαν δύο κιθαρίστες, ο Stefan Webber (ex-Axxis) και Jean Bormann (Rage&Ruins) όντας ξανά τετράδα.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ο ηγέτης των Γερμανών ανέφερε πως από τη στιγμή που ο Marcos γύρισε στην πατρίδα του δε μπορούσε να είναι περαιτέρω διαθέσιμος, και αποφασίστηκε να τον διαδεχτούν δύο νεαροί κιθαρίστες γεμάτοι ενέργεια.

Το νέο line up επανηχογράφησε ένα από τα διασημότερα κομμάτια της μπάντας, το "The Price Of War" και το κυκλοφόρησε σε video clip, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, ώστε και το κοινό να τους μάθει μέσα στην περίοδο του Κορονοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: