Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Aherusia: Περιμένοντας το νεο album


Λίγοι μήνες έμειναν για την κυκλοφορία του "As I Cross The Seas Of My Soul", του δεύτερου full length album των Aherusia. 





Ας πάρουμε το πράγμα απο την αρχή.




 

Ποιοί ειναι οι Aherusia?


Voreas - Vocals-Guitar

Arcania - Guitar

Aidhor - Drums

Charon - Keyboards

Esperos - Cretian Lyra

Shadow - Bass




Ποιά είναι η μέχρι τώρα δουλεία τους?


Το 1999 οι Aherusia κυκλοφόρισαν το πρώτο τους EP με τίτλο Whispers of Moon ένω μια δεκαετία μετά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full-length album με τίτλο And the Tides Shall Reveal the Traces.

Aherusia on stage

Mετά απο την κυκλοφορία του And the Tides Shall Reveal the Traces ακολούθησαν πολλά lives σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, άλλες φορές ως support band σε ονόματα όπως οι Rotting Christ και οι Septic Flesh και σε αλλες ως Headliners. Μετά απο την κυκλοφορία του νέου δίσκου λοιπόν περιμένουμε αρκετά lives τα οποία θα πραγματοποιηθούν και πάλι σε ολόκληρη τη χώρα όπως είχε πει ο Βορέας αποκλειστηκά στο Metal View και την Mαριλένα Ηρακλείδου.


Τι περιμένουμε λοιπόν απο το "As I Cross The Seas Of My Soul"?

Σίγουρα ένα πολύ δυνατό album που θα έρθει για να τα σπάσει και να μείνει. Τι μας κάνει να το λέμε αυτό? Οι Aherusia, τόσο ως συγκρωτημα όσο και στην προσωπική τους ζωή είναι άνθρωποι που προσπαθούν να ξεπερνούν τα όρια τους και κάθε φορα να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Εύκολο να το διακρίνει κανείς αν ακούσει την πρώτη τους δουλεία η οποία ειναι σίγουρα πολύ μπροστά για την εποχή τους.

Υπομονή λοιπόν μιας και μέχρι το τέλος του χρόνου ο δίσκος θα έχει κυκλοφορίσει και σίγουρα θα αξίζει να μπει στη συλλογή σας.!     

Για το MetalView Γιώργος Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια: