Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Αποχώρηση του Βαγγέλη Καρζή από τους Rotting Christ

 Ο Βαγγέλης Καρζής, εκτός από ιθύνων νους και frontman των Full House Brew Crew, είναι γνωστός και ως μέλος των Rotting Christ. Από το 2012 μέχρι σήμερα, όπου συμμετείχε ενεργά στη μπάντα, βρέθηκε σε 400 τουλάχιστον εμφανίσεις, βάζοντας σήμερα τέλος σε αυτή την πορεία.
Σχετική εικόνα


Μετά την αποχώρηση του πρώην κιθαρίστα της μπάντας Γιώργου Εμμανουήλ, πριν λίγους μήνες, πλέον, και μετά από μία μέρα από το live της Πάτρας, ο μπασίστας των Ελλήνων metallers, ανακοίνωσε την αποχώρηση του με μια φωτογραφία στο Facebook.

Μεταξύ άλλων, ευχαριστεί τους ιδρυτές της μπάντας, Σάκη και Θέμη Τόλη, που συνεργάστηκε την τελευταία επταετία, το κοινό για την υποστήριξη αυτών των χρόνων ενώ τέλος αναφέρει πως σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει ένα νέο εγχείρημα.

Πλέον περιμένουμε την επίσημη δήλωση των Rotting Christ, αλλά και τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη, καθώς και τι μέλλει γενέσθαι για για τον τελευταίο.

Τέλος, σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες, με τη δική του μπάντα, τους Full House Brew Crew, κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ, "Me Against You".

Δεν υπάρχουν σχόλια: