Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Οι Evil Within παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο στη σκηνή του Remedy

Οι Evil Within σας προσκαλούν το Σάββατο, 1η Ιουνίου στις 21:00, στο Remedy Live Stage ( Κουντουριώτου 9, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα), για την παρουσίαση του πρώτου τους άλμπουμ "Darker Than You", που κυκλοφόρησε από την γερμανική δισκογραφική εταιρία 7Hard. Ηχογραφημένο στα S.I.A studios το 2018 με παραγωγό τον Σάββα Μπετίνη (Acid Death).


Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της μπάντας, με την οποία φιλοδοξεί να ξεκινήσει την πορεία της στην σύγχρονη μέταλ σκηνή τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Μαζί μας θα βρίσκονται δύο ακόμα εξαιρετικές μπάντες της σκηνής, οι Alterself και οι InnerFear Project

Alterself 
Οι Alterself δημιουργήθηκαν στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2007 από τον Andrew Geo (κιθάρα/φωνητικά) και τον John Marinatos (μπάσο). Η πρώτη επίσημη δουλειά ήταν το EP "Ashes Over Eden" (Φεβρουάριος 2009)
Η μουσική θα μπορούσε να περιγραφεί σαν μια μίξη death/thrash με αρκετά progressive στοιχεία και πειραματικές τάσεις. Η δεύτερη προσπάθεια ήταν το full-length album "Seven Deadly Blessings" (Φεβρουάριος 2013), από την αυστριακή Noisehead Records, στο οποίο η μπάντα επέκτεινε και εξέλιξε τον ήχο της έχοντας ως αποτέλεσμα να λάβει εξαιρετικά reviews από όλο τον κόσμο. Μέσα στην πάροδο των χρόνων, οι Alterself έχουν λάβει μέρος σε πολλά live shows σε όλη την Ελλάδα, ενώ δε σταμάτησαν ποτέ να δουλεύουν πάνω σε νέες ιδέες.

Inner Fear project
  Όλα ξεκίνησαν τέλη του 1990 από τον Γιάννη και τον Δημήτρη.
Σύντομα, οι Μανώλης Μάμας (κιθάρες), Γιάννης Θεοδώρου (μπάσο) και Γιάννης Μαρκάκης (φωνητικά) προστέθηκαν στη μπάντα.
Μετά από 3 συναυλίες οι Μάμας και Μαρκάκης αποχώρησαν. Ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος ανέλαβε τα φωνητικά (και σε ορισμένες περιπτώσεις ο Δημήτρης). Ο Νίκος εντάχθηκε τον Σεπτέμβριο του 1991. Ηχογράφησαν το Demo "Fear Within". Το καλοκαίρι του 1993, το "Divided» ηχογραφήθηκε, με τον Γιάννη Θεοδώρου να αποχωρεί και αυτός και ο Γιάννης ανέλαβε το 5-χορδο πλέον μπάσο. Η μπάντα ήταν τώρα τρίο. Η μπάντα στη συνέχεια διαλύθηκε μέχρι την 11 Φεβρουαρίου 2016, όπου τα 3 εναπομείναντα μέλη συναντήθηκαν και πάλι, αλλάζοντας το όνομά τους σε In WAR. Στις 6 Νοεμβρίου 2016 προστέθηκε στη μπάντα και ο Άλεξ Αργυρόπουλος, ως πολύτιμος κιθαρίστας. Τελικά, επανήλθαν στο αρχικό τους όνομα "Inner Fear project" Πριν από λίγους μηνες βγηκε το EP “Genetic Death”
Θα είναι τιμή μας να είστε όλοι εκεί, να μας γνωρίσετε και να ακούσετε το υλικό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: