Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Απεβίωσε ο Vinnie Paul

Ο συνιδρυτής των Pantera και drummer των Hellyeah, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, χωρίς ακόμα να υπάρχουν πολλές πληροφορίες.
Σχετική εικόνα


O Vinnie Paul, σε ηλικία 54 ετών, πέθανε, με την πρώτη ανακοίνωση σχετικά με το θλιβερό συμβάν, να έρχεται από την επίσημη σελίδα των Pantera στο Facebook στις 7 το πρωί (Ώρα Ελλάδος), χωρίς να γνωστοποιεί αιτία θανάτου και περαιτέρω λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ντράμερ, τα τελευταία χρόνια είχε πρβλήματα με την καρδιά του, οπότε ίσως αυτό να τον οδήγησε και στον θάνατο.

Στα social media, ήδη μουσικοί και φίλοι του, όπως ο Scott Ian, Paul Stanley, Brian Tichy, Dave Mustaine, Chris Adler, Frank Bello,  και Alex Skolnick έχουν αφήσει το συλλυπητήριο μήνυμα τους, ενώ σίγουρα περιμένουμε και από τον εγκάρδιο φίλο του, Zakk Wylde, και από τον "εχθρό" του, Phil Anselmo.

Ο Vincent Paul Abott, όπως ήταν το αληθινό του όνομα, ίδρυσε τους Pantera, μαζί με τον αδερφό του Dimebag το 1981, και κρατώντας τους, μέσα σε πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι το 2003. Έπειτα αυτός και ο αδεργός του συνέχισαν με τους Damageplan, για ένα μόνο άλμπουμ, και μέχρι τον θάνατο του δεύτερου, ενώ από το 2006 συνεργαζόταν με τους Hellyeah.

Δεν υπάρχουν σχόλια: