Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Σε κώμα βρίσκεται ο πρώην κιθαρίστας των Deicide και των Obituary, Ralph Santolla

Μέσα από ένα status στο Facebook, έγινε γνωστό, πως η κατάσταση της υγείας του πρώην κιθαρίστα των Deicide και των Obituary, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.
Σχετική εικόνα


Συγκεκριμένα, η μητέρα του Ralph Santolla, Sue Santolla-Rocha, ανέφερε πως το Σάββατο, ο κιθαρίστας δαγκώθηκε από μια αράχνη και πήγε στο νοσοκομείο. Τελικά όμως η πληγή που είχε δεν ήταν από το τσίμπημα της αλλά θρόμβος του αίματος. Την Τρίτη το απόγευμα έπαθε καριδακή προσβολή, αλλά κατάφεραν να τον επαναφέρουν αλλά πλέον, παρόλο που μπορεί να αναπνεύσει κανονικά, χωρίς κάποια τεχνική υποστήριξη, βρίσκεται σε κώμα.

Η μητέρα του 51χρονου μουσικού, αναφέρει πως οι φίλοι του είναι κοντά και του μιλούν, του παίζουν μουσική, το οποίο μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά εξίσου σημαντικό, ενώ παρακαλει να προσευχηθεί ο κόσμος για την ανάκαμψη της υγείας του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ralph santollaΝα θυμήσουμε πως ο Ralph Santolla, είναι Καθολικός, κάτι που είχε φέρει πλήθος σχολίων από τους οπαδούς των Deicide, όσο καιρό έπαιζε μαζί τους.

Ο κιθαρίστας, έχει παίξει με τους Deicide στους δίσκους "The Stench Of Redemption", "Till Death Do Us Ρart" και "To Hell With God", με τους Obituary στα "Xecutioner's Return", "Left To Die" και "Darkest End" ενώ έχει συνεργαστεί και με τους Iced Earth, Toxik, Melechesh, Vital Remains, Cannabis Corpse, Jorn, τους "δικούς" μας Memorain, και τους Death, συμμετέχοντας στο video clip του "Philosopher".

Δεν υπάρχουν σχόλια: