Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Οι Virgin Steele κυκλοφορούν τη δική τους ταινία

Οι θρυλικοί Αμερικάνοι heavy metallers, με ιστορία που μετράει ήδη σχεδόν σαράντα χρόνια, λίγους μήνες μετά από την κυκλοφορία της ανθολογίας τους επέστρεψαν με κάτι νέο. Η αλήθεια είναι, πως δεν ήρθαν με ένα άλμπουμ, αλλά με μια ταινία, που όπως τονίζουν είναι ένα ψυχόδραμα και φέρει τον τίτλο "In The Devil's Garden" και αποτελεί ένα ακόμα κομμάτι του πρόσφατου box set τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για virgin steele


Το old school σχήμα από το Long Island της Νέας Υόρκης, αφού κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρόνια διάφορες ειδικές κυκλοφορίες και ένα box set, φέτος κάνει ποδαρικό με μια ταινία που τους βάζει στις νέες τεχνολογίες καθώς υπάρχει ανεβασμένη στο You Tube.

O frontman της μπάντας, David DeFeis δήλωσε πως την εν λόγω ταινία ήθελε να την κυκλοφορήσει νωρίτερα, αλλά εξαιτίας του θανάτου του πατέρα του, τα πράγματα καθυστέρησαν. Επίσης συνεχίζει και λέει ότι το ψυχόδραμα που κυκλοφόρησαν λέει μια ιστορία, κάνοντας ένα ταξίδι γύρω από το "Bασίλειο των Steele", με πολλή μουσική, ορχηστρικά στοιχεία και φωτογραφικό υλικό, βάζοντας μέσω της ταινίας, το κοινό στον Κόσμο τους.

Το "In The Devil's Garden" έχει διάρκεια μιάμισης ώρας, και μπορείτε να το βρείτε παρακάτω



Δεν υπάρχουν σχόλια: