Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Νέα δισκογραφική στέγη για τους Zemial

Οι Zemial αποτελούν σήμα κατατεθέν για το ελληνικό underground. Το συγκρότημα που έχει ενώσει το black metal και την ακρότητα του με το progressive rock και άλλα μουσικά φάσματα από διάφορες γωνιές του κόσμου και του χρόνου, ήδη ετοιμάζει το νέο του δίσκο το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσω της Πολωνικής Agonia Records.
Οι Αθηναίοι metallers με 30ετή πλέον παρουσία τους στα δρώμενα της σκηνής, υπέγραψε με ένα από τα ημαντικότερα labels του Ευρωπαϊκού underground, την Agonia Records, την οποία έχουν εμπιστευτεί οι επίσης "δικοί" μας Varathron, Acherontas, Lucifer's Child, Shibalba και μέσω αυτής θα κυκλοφορήσει ο διάδοχος του "Nykta".

Το τελευταίο τους έργο, όντας πολύ διαφοροποιημένο από όσα μας έμαθαν οι Zemial με το black/thrash ύφος του στα 90s, κλείνει φέτος έξι χρόνια, και για τη μεταγραφή που ήρθε, η μπάντα σχολιάζει: "Υποδεχόμαστε το νέο έτος ανακοινώνοντας μια νέα ξεχωριστή συνεργασία. Την υπογραφή μιας παγκόσμιας συμφωνίας με την Agonia Records. Η εταιρία έχει δώσει κάθε ένδειξη ότι είναι σωστός συνεργάτης για να υποστηρίξει τη σταδιακή μεταμόρφωση των Zemial, καθώς παραμένουμε στο μονοπάτι που κινείται η Μούσα μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: