Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Seduce the Heaven: Δελτιο Τυπου για τον πρωτο τους δισκο και την υπογραφη τους με δισκογραφικη εταιρια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Έλληνες
death metallers SEDUCE THE HEAVEN ανακοινώνουν την υπογραφή επίσημου συμβολαίου με την Ιαπωνική δισκογραφική εταιρεία SPINNING RECORDS καθώς και την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου “Field Of Dreams” στην ιαπωνική αγορά, προγραμματισμένη για τις 20 Φεβρουαρίου 2013. Συγκεκριμένα, μέσω της SPINNING RECORDS, θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του «Field Of Dreams”, η οποία θα συμπεριλαμβάνει δύο νέα, ακυκλοφόρητα κομμάτια σαν bonus tracks τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο κοινό και σαν digital singles.

Η SPINNING RECORDS είναι μια Ιαπωνική εταιρεία, της οποίας το book περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα ανερχόμενων μπαντών διεθνούς βεληνεκούς όπως οι THE AGONIST, IN THIS MOMENT, Aldious, KISSINDYNAMITE, HUNTRESS, TRILLIUM κ.ά.
Οι SEDUCE THE HEAVEN δημιουργήθηκαν το 2009 από τον κιθαρίστα και πρώην μέλος της ελληνικής progressive metal μπάντας Fragile Vastness, Alex Flouros και τη λυρική σοπράνο Elina Laivera. Το ντεμπούτο της μπάντας στο stage πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2012 στο πλευρό των EPICA στην Αθήνα ενώ η χρονιά έκλεισε θεαματικά με τη συμμετοχή τους στο διεθνές METAL FEMALE VOICES FESTIVAL στο Βέλγιο κοντά σε μπάντες-μεγαθήρια του χώρου όπως ARCH ENEMY, LACUNA COIL, EPICA, XANDRIA, DELAIN κ.α.
Με τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ”Field Of Dreams” κάνουν ένα εξαιρετικά δυναμικό ντεμπούτο στη δισκογραφία. Το ”Field Of Dreams” ηχογραφήθηκε στα Soundflakes Studios, με συν-παραγωγούς τους Αλέξη Φλούρο και Νίκο Παπαδόπουλο. Κυκλοφόρησε επίσημα στις 15 Ιανουαρίου 2013 με διανομή στον υπόλοιπο κόσμο (εκτός Ιαπωνίας) από την βέλγικη εταιρεία FYB records. Περιέχει 10 κομμάτια το ύφος των οποίων κινείται στα πλαίσια του metal συνδυάζοντας στοιχεία απο τη σουηδική μελωδική death metal σκηνή, το metalcore, progressive, το symphonic/power ιδίωμα καθώς και jazz αρμονίες, 80’s και gothic στοιχεία. Από τα μουσικά μονοπάτια σχημάτων όπως οι PANTERA στα καταιγιστικά χνάρια του NWOAM (New Wave Of American Metal) κινήματος, με ξεχωριστό στοιχείο την ισόποση εναλλαγή αντρικών brutal και καθαρών γυναικείων φωνητικών που κινούνται με ευελιξία από rock σε πιο λυρικά μονοπάτια συντελώντας σε ένα πληθωρικό αποτέλεσμα συνοδευόμενο από τον άκρατο δυναμισμό του rhythm section.
Περισσότερα νέα καθώς και πληροφορίες για την μπάντα και τις κινήσεις της μπορεί κανείς να βρεί στο www.seducetheheaven.co
Επίσημη Ιστοσελίδα SPINNING RECORDS http://www.spinninginc.jp/



Seduce The Heaven
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: