Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

FIREWIND:ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ APOLLO ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Σήμερα οι Firewind ανακοίνωσαν την οριστική αποχώρηση του frontman τους Apollo Papathanasio καθώς και την αντικατάστασή του από τον Kelly Sundown Carpenter (Beyond Twilight, Adagio, Darkology),ο οποίος θα συμμετάσχει και στο tour του συγκροτήματος με τους Turisas στην Αμερική.
Συγκεκριμένα δήλωσαν στο Facebook :«Σήμερα βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Apollo αποφάσισε να παραιτηθεί μόνιμα από τα καθήκοντά του ως τραγουδιστής στους Firewind. Τα τελευταία χρόνια ήταν εμφανές πως ο Apollo δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ολοένα και αυξανόμενο πρόγραμμα περιοδειών και προώθησης των Firewind. Αρκετές φορές χρειάστηκε να στρατολογήσουμε αντικαταστάτες για να συνεχίσουμε να περιοδεύουμε ανά τον κόσμο και να παίζουμε στους οπαδούς μας. Είμαστε τυχεροί που έχουμε δουλέψει με μερικούς από τους καλύτερους metal τραγουδιστές εκεί έξω!
Παρότι λυπόμαστε που ανακοινώνουμε την αποχώρηση του Apollo και σίγουρα θα μας λείψει, την ίδια στιγμή νιώθουμε πως το show πρέπει να συνεχιστεί! Οι Firewind είναι μια μπάντα που πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά συνεχίζει ακόμα ακάθεκτη! Έχοντας πει όλα αυτά, χαιρόμαστε που ανακοινώνουμε πως ο Kelly Sundown Carpenter θα τραγουδάει για εμάς στην επερχόμενη Βορειοαμερικάνικη περιοδεία μας με τους Turisas. Ο τύπος είναι φανταστικός τραγουδιστής και ανυπομονούμε να βγούμε εκεί έξω και να ροκάρουμε!»
Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στα αδέρφια μας από την Ελλάδα,καλή σταδιοδρομία με τον νέο τραγουδιστή,καθώς επίσης και καλή συνέχεια στον Apollo και πάντα επιτυχίες και με τους Spiritual Beggars
Για το Metal View:Γιάννης Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: