Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΑΔΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 @ Fuzz

Συντονιστείτε στο ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 και κερδίστε διπλές προσκλήσεις με τη μπύρα σας κερασμένη από το ΜΥΘΟ!

Β’ Ανάγνωση” , πρώτη παρουσίαση του νέου δίσκου,!
 Ο Μανώλης Λιδάκης, σε συνεργασία με το ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 παρουσιάζει το νέο του δίσκο «Β’ Ανάγνωση», με τον Σταύρο Ξαρχάκο. Χρειάζεται θάρρος για να ερμηνεύσεις σε δεύτερη ανάγνωση, τραγούδια σφραγισμένα από μεγάλους τραγουδιστές όπως τον Νίκο Ξυλούρη, την Βίκυ Μοσχολιού, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον ίδιο τον συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο (Το Πρακτορείο).
Είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος μας συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος εμπιστεύεται τα σημαντικά αυτά τραγούδια σε έναν μόνο τραγουδιστή.
«ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ», «ΓΥΡΝΑΝ ΑΜΙΛΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ», «ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ», «ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ν’ΑΡΝΗΘΩ», «ΤΟ ΔΙΧΤΥ», «ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ», «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ»…
Στη «Β΄ Ανάγνωση» ο Μανώλης Λιδάκης ερμηνεύει με σεβασμό 12 μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που αγαπήθηκαν και σημάδεψαν γενιές Ελλήνων. Αυτά τα τραγούδια, αναμεμειγμένα με τα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του  και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του, θα ερμηνεύσει ο Μανώλης Λιδάκης, το  Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στο FUZZ Live Music Club.
 Μαζί του συμπράττουν επί σκηνής οι:
Ιφιγένεια Ιωάννου-Τραγούδι
Γιάννης Μπελώνης-Πιάνο
Γιώργος Σπηλιόπουλος-Μπουζούκι
Βασίλης Ραψανιώτης-Βιολί
Γιάννης Ματσούκας-Κιθάρα
Λευτέρης Γρίβας-Ακορντεόν

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 21.00
Κρατήσεις τραπεζιών στο 210.3450817, κόστος φιάλης 80€ ανεξαρτήτως ατόμων

VENUE INFO
ΛΟΓΟΤΥΠΟ
Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
(Λ. Πειραιώς και Χαμοστέρνας)
τηλ.: 210 3450 817

Δεν υπάρχουν σχόλια: