Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

MERCYLESS ATTACK-CALM BEFORE THE SLAUGHTER(demo review)

Μια νέα μπάντα από τα Γρεβενά,έρχεται επίσης να μας ανατινάξει με το σκληρό και ωμό death metal της..και το όνομα αυτής Mercyless Attack,είναι σχεδόν 2 χρόνια μαζί και μετά από κάποιες αλλαγές στα μέλη,τον περασμένο Δεκέμβρη έβγαλαν το πρώτο τους demo που αποτελείται από 3 κομμάτια.
Το line-up της μπάντας είναι οι:Χρήστος στα φωνητικά και την κιθάρα,ο Ηλίας στο μπάσο ,ο Μπάμπης στα τύμπανα και ο Θύμιος στην κιθάρα και τα 3 κομμάτια του demo είναι τα εξής:

1)Calm Before The Slaughter: Ένα πολύ δυνατό κομμάτι που δίνει πολύ πόνο,έχοντας κύρια επιρροή τους Deicide, η φωνή και οι κιθάρες ταλαιπωρούν πολύ τις χορδές και βγάζουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα και μέσα στα 2 λεπτά διάρκειας μας έχουν ζεστάνει καλά για τα επόμενα!!
2)Visions Of Brutality: Επίσης πολύ καλό και δυνατό κομμάτι που φέρνει λίγο σε Slayer,Death και κάτι ελάχιστα σε Kreator. Πολύ δυνατά solos και riffs,κάπου γρήγορα και κάπου λίγο πιο αργά, σου κάνουν τον εγκέφαλο κιμά και τα τύμπανα των αυτιών σου να βουίζουν!!!!!
3)Stench Of Decomposition: Στο ίδιο ύφος με τα προηγούμενα κομμάτια και έχοντας κλασσική αμερικάνικη death metal φόρμα και πολύ τσαμπουκά μας αφήνει και αυτή η δουλειά που καθε τι άλλο και εκτός απο απαρατήρητη αξίζει να είναι.

Γενικά,βλέπουμε για ακόμη μια φορά ότι η ελληνική επαρχία και οι μπάντες της για κανέναν λόγο δεν είναι αμέτοχη,και οφείλω να ομολογήσω πως αυτό είναι κάτι πολύ θετικό.
Τώρα, συγκεκριμένα για τους Mercyless Αttack , φαίνεται πως είναι μπάντα με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνει και φαίνεται πόσο έχουν κοπιάσει τα παιδιά για να κυκλοφορήσουν την εν λόγω δουλειά τους,αλλά πέρα από τα πολύ καλά φωνητικά και τις κιθάρες θέλω να πω ότι το μπάσο δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου και τα drums ακούγονταν αρκετά άσχημα και δυστυχώς το θέμα της ηχογράφησης και της παραγωγής αδικεί το ταλέντο του συγκροτήματος....ας ελπίσουμε ότι στην επόμενη τους δουλειά θα είναι πιο καλοί σε αυτό.
Τέλος πάντων μην πτοείστε παίδες,καλή συνέχεια και KEEP GOING!!!

(72/100)

Για το Metal View: Γιάννης Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: