Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

MORPHEUS TALES-SAMPLES OF REALITY(demo review)

Μια ευχάριστη έκπληξη στον Underground black metal,μας κάνει το ΕΡ των experimental black metallers,Morpheus Tales.
Μια παρέα από Θεσσαλονίκη έχοντας όρεξη για δουλειά,αποφάσισε να βγάλει το παρόν ΕΡ το οποίο περιέχει 3 κομμάτια,τα “samples of reality”, “sleepiness of the carnations” και “hymn to will”. Τρία μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια που οι συνθέσες είναι τόσο σκοτεινές ποικίλες,τεχνικές και τόσο τέλειες που δεν σου πάει καρδιά να μην τις ακούσεις μέχρι τέλους.
Επηρεασμένοι από το βόρειο και ατμοσφαιρικό black metal(κυρίως από Arcturus,Dimmu Borgir και Limbonic Art) αλλά και από άλλα είδη μουσικής,μιας και έχει αρκετά στοιχεία από κλασσική μουσική καθώς και από το άλλο άκρο,δηλαδή τον πολύ μοντέρνο ήχο και της industrial μελωδίες.
Επίσης σε μερικά σημεία των τραγουδιών όπως στην αρχή του “Humn to Will” αυτλες οι μυστηριακές χορωδίες φέρνουν αρκετά σε occult metal και στο Genesis των Rottting Christ και νομίζω πως αυτό κάνει την δουλειά αυτή ακόμα πιο πλούσια και παραστατική στα αυτιά του ακροατή.

Γενικά έχω να πω πως είναι μια αρκετά καλή κυκλοφορία,τα μουσικά όργανα ακούγονται όλα όπως θα έπρεπε να ακούγονται,η παραγωγή και η μίξη είναι άριστη και φαίνεται πως τα παιδιά ψάχνονται στους ήχους και τις μουσικές και δεν είναι προκατηλημένοι και κολλμένη στο old school black.
Εύγε παιδιά και καλή συνέχεια σε ότι κάνετε!!!

(8,5/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια: