Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Το "Future World" των Pretty Maids διασκευασμένο από 28 Έλληνες καλλιτέχνες

Η καραντίνα και όλος ο κοινωνικός αποκλεισμός μας πήγε πίσω και άφησε πράγματα ημιτελή. Στον τομέα της μουσικής οι αναβολές και οι ακυρώσεις διαδέχθηκαν η μία την άλλη, αλλά στα θετικά, είδαμε πολλά νέα εγχειρήματα που μας έκαναν να χαμογελάσουμε. Ένα από αυτά είναι και η διασκευή στο "Future World" των Pretty Maids, παιγμένο από 28 Έλληνες metal καλλιτέχνες.
28 Greek Metal Artist -FUTURE WORLD - PRETTY MAIDS cover - YouTube

Συγκεκριμένα, μέλη από μερικά εκ των σημαντικότερων και δυναμικότερων συγκροτημάτων της εγχώριας σκηνής, όπως ενδεικτικά, Acid Death, Spitfire, Rotting Christ, Death Courier, Evil Within, Thou Art Lord, Nightrage, Released Anger, Innerwish, Sorrowful Angels, SiXforNinE, Voidnaut και Selefice ένωσαν, έστω και με αποστάσεις τις δυνάμεις τους πάνω στο γνωστό κομμάτι των θρυλικών Δανών.

Όπως λέει και το τραγούδι, τίποτα δε ξέρουμε που πάει και πως πάει, ή αν όλα είναι στη φαντασία μας. Βέβαια όμως το μόνο σίγουρο είναι πως και στον κόσμο του μέλλοντος η μουσική θα είναι για να διασπείρεται και φυσικά το παράδειγμα δείχνει και το βίντεο με την ενωμένη ελληνική σκηνή.

Tην επιμέλεια του video, την ηχογράφηση καθώς και την ιδέα του concept ανέλαβε ο Δημοσθένης Κωστόπουλος (Acid Death, Piranha, North Selas) ενώ τη μίξη και το mastering o Σάββας Μπετίνης (Acid Death).

Τη διασκευή στο "Future World" μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια: