Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τους Yoth Iria του Jim Mutilator

 Πολλές μορφές στην ελληνική ακραία σκηνή χαίρουν άκρας εκτίμησης, και μία από αυτές είναι εκείνη του Jim Mutilator, ο οποίος βρίσκεται όλο και πιο κοντά να παρουσιάσει το νέο του έργο. Οι Yoth Iria, με ήχους που θα υμνήσουν το εγχώριο μαυρομεταλλικό ιδίωμα, προσθέτοντας μια σύγχρονη ματιά, βρήκαν τη δισκογραφική τους στέγη, ενώ το Metal View αναμένεται να δημοσιεύσει ένα studio diary από τις ηχογραφήσεις.
Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες, ο ιστορικός, πάλαι ποτέ, μπασίστας των Rotting Christ και Varathron, θα κυκλοφορήσει το πρωτο δείγμα της αναμενόμενης δουλειάς του μέσω του Ελληνικού underground label, Repulsive Echo. 
Οι Yoth Iria, σαν προπομπό του ντεμπούτου full length, θα κάνουν τη γνωριμία τους με το κοινό μέσω ενός 10'' ΕΡ, με τίτλο "Under His Sway", το οποίο θα περιλαμβάνει δύο νέα κομμάτια καθώς και μία διασκευή στο "Visions Of A Dead Lover" των Rotting Christ, από το EP "Apokathilosis".

Διάφορα μέλη της metal σκηνής θα δώσουν το παρών, ενώ στενός βοηθός του Mutilator είναι ο Γιώργος Εμμανουήλ (Lucifer's Child, ex-Rotting Christ), που έχει αναλάβει και τις ηχογραφήσεις στο Pentagram Studio.

Παράλληλα θα ετοιμαστεί και ένα promo video για ένα από τα νέα κομμάτια της μπάντας, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες πληροφορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο project.

Πληροφορίες γενικά με την όλη ιδέα του Jim Mutilator πίσω από τους Yoth Iria, καθώς και τι μέλλει γεννέσθαι με τους Medieval Demon, μπορείτε να διαβάσετε στην αποκλειστική ανακοίνωση του Metal View, που έγινε γνωστή μέσω του Metal View. https://metal-view.blogspot.com/2019/03/jim-mutilator.html

Γιάννης Χαρτζανιώτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποζερίες. Ο mutilator έχει δηλώσει οτι είναι χριστιανός και ο magus χριστιανομασωνός. Ψευδοσατανιστές της πλάκας.