Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Η Sylvaine για μία εμφάνιση στην Αθήνα

 Η Sylvaine έχει γίνει πλέον ένα γνωστό όνομα στο σκοτεινό metal κόσμο της Ελλάδας κι όχι άδικα. Με αφορμή το νέο της ΕΡ "Eg Er Framand", στις 18 Απριλίου έρχεται πάλι να κάνει μια επίσκεψη στη χώρα μας, και μάλιστα στο Αθηναϊκό Death Disco έχοντας στο πλάι της τους Youth Valley.



Παρακάτω και το Δελτίο Τύπου και τις λεπτομέρειες της συναυλίας.

Η Kathrine Shepard (Sylvaine) έρχεται στην χώρα μας για ένα ιδιαίτερο solo ακουστικό σετ στην Death Disco στο κέντρο της Αθήνας ένα χρόνο μετά από την σχεδόν sold out εμφανισή της στην πόλη μας.

Φως και σκοτάδι, φύση και αστικότητα, εσωστρέφεια και εξωστρέφεια, πνευματικότητα και ανθρωπιά. Η μουσική της Νορβηγίδας πολυοργανίστριας SYLVAINE έχει ως στόχο την εξισορρόπηση των ακραίων εξωτερικών σημείων στον ήχο, αναδεικνύοντας τα συναισθήματα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της αίσθησης ότι περιοριζόμαστε από την ανθρώπινη μορφή μας. Κυμαίνοντας από μια βαριά, αντιθετική 4μελή μπάντα, μέχρι μια υπερ-ευάλωτη σόλο μορφή επί σκηνής, οι SYLVAINE είναι ένα project που βασίζεται στην καθαρή κάθαρση, αποκαλύπτοντας την αιώνια λαχτάρα για κάτι περισσότερο που κατοικεί μέσα στις μελωδίες του.

Το έργο της λειτουργεί ως συναισθηματική κάθαρση για τον καλλιτέχνη, αποκαλύπτοντας την αιώνια λαχτάρα για κάτι περισσότερο που κατοικεί μέσα στις μελωδίες της, αποτυπώνοντας την αίσθηση του περιορισμού από την ανθρώπινη μορφή.

Για τη Sylvaine δεν ήταν ποτέ ζήτημα το τι ήθελε να κάνει στη ζωή της. Η μουσική ήταν πάντα ένα θεμελιώδες κομμάτι της, κάτι χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να ζήσει, γεγονός που έκανε την επιλογή του δρόμου ξεκάθαρη. Μετά από πολλά χρόνια μουσικής, σπουδών μουσικής και εργασίας στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, η Sylvaine ένιωσε την ανάγκη να δημιουργήσει ένα πιο προσωπικό έργο, όπου θα ήταν εντελώς ελεύθερη να εκφράσει βαθιά συναισθήματα και προβλήματα από μέσα της, χωρίς κανέναν καλλιτεχνικό συμβιβασμό. 

GENERAL INFO

Για τους fans των: Antimatter, Anathema,Emma Ruth Rundle, 40 Watt Sun, Alcest.

Opening ACT:  Youth Valley (Acoustic Set)

Τιμή εισιτηρίου: 15 Ευρώ (Presale) 17 (At the Door)

Ώρα έναρξης: 21:00 Youth Valley 22:00 (Sylvaine Solo) - Carefew 23.00 - 23.30

Παραγωγή: Start A Scene Productions

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Start A Scene Productions, Death Disco.


Δεν υπάρχουν σχόλια: