Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Νέος δίσκος από τους Lucifer's Child

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, οι "δικοί" μας black metallers, Lucifer's Child, επιστρέφουν τον Νοέμβριο με τον διάδοχο του "The Wiccan".
 
 Η μπάντα των Γιώργου Εμμανουήλ (Rotting Chist), Στάθη Ridis (Nightfall), Μάριου Dupont (Karma Violens) και Nick Vell (Chaostar), έχοντας υπογράψει με την Πολωνική Agonia Records, ανακοίνωσε την επιστροφή τους στη δισκογραφία με το δεύτερο τους άλμπουμ, που θα φέρει το όνομα"The Order" και θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

Τo ελληνικό extreme συγκρότημα, έχοντας λάβει μέρος, ήδη σε πολλά φεστιβάλ, όπως το Inferno και το Blastfest στη Νορβηγία, καθώς και στο Αγγλικό Incineration Festival, ετοιμάζεται και για άλλα βήματα σκοτεινότερα, πιο παθιασμένα και πιο ακραία, ενώ ο ιθύνων νους, Γιώργος Εμμανουήλ σχολίασε: "Μετά από τρία χρόνια σκέψεων και εργασιών πάνω στις ιδέες και τον ήχο μας, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ μας,  με τίτλο "Τhe Order". Lucifer awaits!"

To άλμπουμ ηχογραφήθηκε στην Ελλάδα στο studio του Γιώργου, Pentagram, περιέχοντας οκτώ νέα κομμάτια και το artwork επιμελήθηκε ο Daniele Valeriani (Dark Funeral, Dissection, Mayhem).

Το  tracklist και το εξώφυλλο του δίσκου, μπορείτε να τα δείτε παρακάτω

1. Viva Morte
2. The Order
3. Fall Of The Rebel Angels
4. Through Fire We Burn


5. El Dragón
6. Black Heart
7. Haraya
8. Siste Farve

Δεν υπάρχουν σχόλια: