Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

HEAVY BY THE SEA FESTIVAL - 23 IOYNIOY 2014 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – ΦΑΛΗΡΟ


Το Heavy By The Sea Festival, ο απόλυτος συναυλιακός προορισμός για το κοινό του “σκληρού” ήχου της χώρας, βρίσκεται πια στην τελική ευθεία. Σε μια εβδομαδα θα απολαύσουμε επί σκηνής για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους μεγάλους Deftones, τους ραγδαία ανερχόμενους Ghost, τους κορυφαίους Behemoth και την αφρόκρεμα της ελληνικής σκηνής: Nightstalker, Planet of Zeus και Tardive Dyskinesia. Το line-up συμπληρώνουν οι Revenge Of The Giant Face, νικητές του μεγάλου διαγωνισμού Redbull BedroomJam.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εμφανίσεων έχει ως εξής:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.00


Main Stage
 
Tardive Dyskinesia 17:20 – 17:55
Planet of Zeus 18:15 – 19:00
Behemoth 20:10 – 21:10
Ghost 21:30 – 22:30
Deftones 23:00 – 00:45


Red Stage
Revenge of the Giant Face 17:00 – 17:15
Nightstalker 19:10 – 20:00


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
27 Ευρώ (SOLD OUT), 30 Ευρώ στα www.ticketarena.gr , www.viva.gr , Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots

ΤΑΜΕΙΟ: 35 Ευρώ

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr , 2109636845


Deftones
Οι Deftones έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα! Μια από τις κορυφαίες μπάντες της τελευταίας 20ετίας και το μεγαλύτερο απωθημένο του ελληνικού συναυλιακού κοινού του «σκληρού» ήχου, οι Deftones έχουν κερδίσει τον σεβασμό των ακροατών ενός ιδιαίτερα μεγάλου φάσματος μουσικής, από την ροκ έως το μέταλ. Έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία με εκατομμύρια πωλήσεις, έχουν 3 πλατινένιους δίσκους στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία και έχουν κερδίσει ως και βραβεία Grammy. Οι συναυλίες τους είναι τόσο εντυπωσιακές, ώστε να θεωρούνται ένα από τα καλύτερα liveacts του πλανήτη.

                          


Ghost
Ο Papa Emeritus II και οι Nameless Ghouls θα βρεθούν στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου για να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό την μοναδική μουσική εμπειρία που είναι κάθε συναυλία των Ghost. Ραγδαία ανερχόμενοι, οι Ghost έχουν καταφέρει με μόλις δύο δισκους να τραβήξουν την προσοχή του κοινού τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Η μυστικοπάθεια γύρω από τις προσωπικότητές τους, καθώς και η προκλητική σκηνογραφία τους σίγουρα συνεισφέρουν στον μύθο τους. Είναι όμως η μουσική τους που τους έχει καθιερώσει και τους έχει ανοίξει τον δρόμο για τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου και τις περιοδείες με τεράστια συγκροτήματα του χώρου.




Behemoth
Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του ακραίου ήχου, οι Behemoth επιστρέφουν στην Αθήνα για να εμφανιστούν μπροστά στο πολυπληθές κοινό που έχουν στην χώρα μας. O Nergal και η παρέα του έχουν διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στον metal χώρο, με κάθε νέο βήμα τους να αποδεικνύεται πιο πετυχημένο. Το ότι τα δύο πρόσφατα άλμπουμ τους είναι και τα πιο εμπορικά πετυχημένα της καριέρας τους, αποδεικνύει ότι βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους.

                            


Nighstalker
Τους έχουν χαρακτηρίσει grunge, stoner, rock και πολλά άλλα. Όποια ταμπέλα και να βάλεις στη μουσική τους, σημασία έχει ότι με έξι στιβαρούς δίσκους στο ενεργητικό τους και περιοδείες στο εξωτερικό και ολόκληρη την Ελλάδα, βρίσκονται στο προσκήνιο για πάνω από δύο δεκαετίες και γεμίζουν διαρκώς venues. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Planet of Zeus
Οι Planet of Zeus είναι η νέα μεγάλη δύναμη της stoner/heavy rock μουσικής της χώρας.Tο υποψιαζόσουν ακούγοντας τον πρώτο δίσκο τους “Eleven The Hard Way”. Το καταλάβαινες ακούγοντας τον δεύτερο δίσκο τους “Macho Libre”. Το πήρες οριστικά απόφαση σε ένα από τα ξέφρενα sold-out live τους. Στο Heavy By The Sea θα παίξουν και τραγούδια από τον νέο δίσκο τους.

Tardive Dyskinesia

Κάπου ανάμεσα στο progressive, το post και το metal, ο ήχος των Tardive Dyskinesia σε γραπώνει από το σβέρκο και σε πετάει τριγύρω. Ο τελευταίος δίσκος τους “Static Apathy in Fast Forward” όχι απλά εντυπωσίασε, αλλά τους ανέβασε επίπεδο. Είναι προφανές ότι είναι πια έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: