Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Οι Dissidio υπογράφουν με την Overdub Recordings


Ο  Alternative Rock Hardcore συνδιασμός  των Ιταλών, Dissidio υπέγραψαν συμφωνία με την Overdub Recordings για την κυκλοφορία του άλμπουμ τους “This Orientamento”.

Οι Dissidio θα μπουν στο Acme Rec Studio με τον παραγωγό Davide Rosati (Straight Opposition, No More Fear, Chaos Conspiracy, LDN…) στις 2 Ιουνίου για να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους “This Orientamento” το οποίο θα διανεμηθεί παγκοσμίως από την Code7/PHD.


Η μπάντα δήλωσε:

"Γεια, είμαστε οι Dissidio. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Επί σκηνής προσφέρουμε μια ανάμειξη μουσικής και θεάτρου και οι εμφανίσεις μας μπορούν να περιγραφούν ως αστείες, υπέροχες, διασκεδαστικές, συγκινητικές ή απλά θα σας εκνευρίσουν. Τώρα, κάποιος είπε μια φορά: "το να μιλάς για μουσική είναι σαν να χορεύεις με αρχιτεκτονική", αλλά εφόσον αυτό είναι μια βιογραφία , πρέπει να προσπαθήσουμε και να το κάνουμε: η μουσική μας είναι εξ ολοκλήρου δική μας-ειλικρινά δεν νιώθουμε πως ανήκουμε σε ένα συγκεκριμένο είδος. Όταν οι άνθρωποι ρωτούν τι είδος μουσικής παίζουμε, αδυνατούμε να δώσουμε μια απάντηση. Θα μπορούσαμε να σας πούμε πως οι στίχοι μας και ο ήχος μας είναι αναμφίβολα ροκ, αλλα πέραν τούτου μπορείτε να καταλάβετε ακούγοντας."

www.facebook.com/dissidio
www.soundcloud.com/dissidiopatico
www.overdubrec.com


Μετάφραση κειμένου: Άννα Φραγκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: