Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Dark Mirror Ov Tragedy (Νότια Κορέα) - The Lunatic Chapters Of Heavenly Creatures

Είμαστε απόλυτα περήφανοι που σας ανακοινώνουμε την υπογραφή μιας κυκλοφορίας και εμπορικής συμφωνίας με την νοτιοκορεάτικη symphonic black/death  μπάντας Dark Mirror Ov Tragedy!
Το φοβερό νέο άλμπουμ τους  "The Lunatic Chapters Of Heavenly Creatures" θα κυκλοφορήσει σε CD και ψηφιακή μορφή για download από τη WormHole Death.




Η Worm δήλωσε:
Οι Dark Mirror Ov Tragedy προσδίδουν έναν τόσο μοναδικό και ξεχωριστό ήχο ο οποίος ξαφνικά με μάγεψε. Ένας από τους καλύτερους φίλους μου είναι από τη Σεούλ και μου έλεγε τόσα πολλά για τη Νότια Κορέα... Αυτή η χώρα με σαγήνευσε πολύ καιρό πριν, και το να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω τους DMOT και να δουλέψω μαζί τους είναι τόσο μεγάλη τιμή για εμένα και τη εταιρεία μου. Αυτοί οι τύποι είναι πραγματικά σκοτεινοί... Σκοτεινοί στην καλύτερη δυνατή ασιατική παράδοση και αξίζουν προσήλωση από τη  δυτική  μέταλ σκηνή και το κοινό. Τσεκάρετε την τραγική όπερά τους... δεν θα το μετανιώσετε!"

Η μπάντα δήλωσε: "Είμαστε οι DARK MIRROR OV TRAGEDY  από τη Νότια Κορέα. Η WormHole Death άρχισε να ξεσηκώνει το παγωμένο μας αίμα.  Όταν η WormHole Death επικοινώνησε μαζί μας, εμφάνισε  πολύ καλές συνθήκες και για εμάς και για εκείνους κι έτσι αποφασίσαμε να συμφωνήσουμε με την αυτοπεποίθηση και το επαγγελματικό σχέδιο της.
Θα είναι η πιο εντυπωσιακή συμφωνία στη μέταλ σκηνή. Θα ακούσετε την πιο όμορφη μουσική από τη WormHole Death και ονομάζεται "The Lunatic Chapters of Heavenly Creatures".

Η λίστα των κομματιών είναι η ακόλουθη:
1. THY SARCOPHAGUS
2. UNWRITTEN SYMPHONY
3. DANCING IN THE BURNING MIRROR
4. ICHNOGRAPHY ON DELUSION
5. VIRTUOSO OF THE ATMOSPHERE
6. PERISH BY LUMINOS DULLNESS
7. THE CONSTELLATION OF SHADOWS
8. THE NAME OF TRAGEDY
9. THE NOUMENON I CARVED




Οι ημερομηνίες φυσικής και ψηφιακής κυκλοφορίας θα ανακοινωθουν συντομα.
Στο μεταξύ παρακαλούμε υποστηρίξτε τη μπάντα με μία επίσκεψη στη σελίδα τους στο Facebook:
 

https://www.facebook.com/darkmirrorovtragedy

Δεν υπάρχουν σχόλια: