Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Νεκρός ο Joey Jordison από τους Slipknot και Murderdolls

Άλλη μια τεράστια απώλεια έρχεται να σημαδέψει την τρέχουσα εβδομάδα, κι αυτή είναι η είδηση του θανάτου του Joey Jordison. Σε ηλικία μόλις 46 ετών ο πάλαι ποτέ ντράμερ των Slipknot, έχασε τη ζωή του αναπάντεχα.

Μάλιστα σαν κεραυνός εν αιθρία, τα νέα ήρθαν από το οικογενειακό περιβάλλον του μουσικού, που χωρίς να αναφέρουν την αιτία του θανάτου, χαρακτήρισαν πως όλα συνέβησαν ειρηνικά, στον ύπνο του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση λέει: «Ο θάνατος του Joey μας άφησε με άδεια την καρδιά και τα συναισθήματα μέσα σε απερίγραπτη θλίψη. Εκείνοι που γνώριζαν τον Joey, ήξεραν για την εξυπνάδα του, την ήπια προσωπικότητά του, την ευγένεια, τη γιγαντιαία του καρδιά και την αγάπη του για όλα τα πράγματα, την οικογένεια και τη μουσική."

 Η οικογένεια του Joey ζήτησε από φίλους, θαυμαστές και μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ανάγκη τους για την ηρεμία και τον πόνο τους, μέσα σε ιδιωτικά πλαίσια, ενώ σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια κλειστη κηδεία.

Ο Joey Jordison αποτέλεσε τον αρχικό, και πιο κλασικό ντράμερ των Slipknot από το 1995 έως το 2013 ενώ υπήρξε και κιθαρίστας των Murderdolls. Ο ίδιος επίσης είχε υπάρξει μέλος και σε μπάντες όπως οι Scar The Martyr και Sinsaenum και είχε συνεργαστεί στουντιακά και συναυλιακά με τους Otep, Necrophagia, Rob Zombie, Metallica και Satyricon.

Δεν υπάρχουν σχόλια: