Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Οι AUDREY HONRE αποκαλύπτουν το εξώφυλλο του επερχόμενου δίσκου τους


Οι Νορβηγοί ροκάδες AUDREY HORNE είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον ολοκαίνουριο δίσκο τους “Pure Heavy” στις 29 Σεπτεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 7 Οκτοβρίου σε ΗΠΑ και Καναδά από τη Napalm Records.
Με αξιοθάυμαστη ενέργεια και ντελικάτες πλύν δυνατές μελωδίες, αυτός ο δίσκος τα σπάει, χωρίς παρακάμψεις, κατευθείαν στην καρδιά του κάθε θαυμαστή της αγνής ρόκ μουσικής. Με μουσικοσυνθέσεις που αγγίζουν το άπειρο, με δυναμικές μελωδίες και την αδιαμφισβήτητη αυθεντικότητα των πέντε μουσικών, κάνουν το Pure Heavy πραγματική απόλαυση στο άκουσμα του.





Οι AUDREY HONRE δηλώνουν για το “Pure Heavy”:

“Είμαστε περήφανοι που σας παρουσιάζουμε το νέο μας δίσκο “PURE HEAVY”, ένα δίσκο που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στο ίδιο πνέυμα όπως και το “ YOUNGBLOOD” και θα σας συναρπάσει!
Στο χρόνο που αφιερώσαμε μαζί με τους δύο παραγωγούς: Sir Dupermann (δηλαδή Jörgen Traeen), που έκανε μίξη στον πολύτιμο δίσκο, και The Sun King (δηλαδή Iver Sandöy), ο οποίος μας έκανε ηχοληψία στο “YOUNGBLOOD”, δημιουργήσαμε κάτι που πιστεύουμε πως ταίριαζε στον τίτλο και ειλικρινά ανυπομονούμε να σας παρουσιάσουμε τον δίσκο αυτό ζωντανά, αλλά μέχρι τότε: Βάλτε το να παίξει δυνατα!”


Μετάφραση και Επιμέλεια κειμένου: Άννα Φραγκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: