Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Οι ALUNAH αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για επερχόμενο δίσκο


Οι Stoner Rock Doomsters του Birmingham, ALUNAH, ετοιμάζονται να κυκλοφορησουν ένα νέο δίσκο από τη Napalm Records τον Οκτώβριο του 2014. 

 Ακολουθόντας τις προηγούμενές τους κυκλοφορίες “Call Of Avernus” και “White Hoarhound”, ήρθε επιτέλους η ώρα για ένα νέο αριστούργημα. Η μπάντα επικεντρωμένη στον κιθαρίστα και στην τραγουδίστρια, Sophie Day, έχει πλέον ανακοινώσει τις πρώτες λεπτομέρειες του εξωφύλλου, του τίτλου, της λίστας με τα τραγούδια και της ημερομηνίας κυκλοφορίας του δίσκου!
Το “Awakening The Forest” θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 7 Οκτωβρίου σε ΗΠΑ και Καναδα και “προχωράει” αποφασιστικά με δυνατές κιθάρες και βαρύ,γκρουβάτο ήχο που θα κάνει τους φαν του είδους, φαν του δίσκου!





Αυτή είναι η λίστα με τα κομμάτια του “Awakening The Forest”:
1. Bricket Wood Coven
2. Heavy Bough
3. Awakening The Forest
4. The Mask Of Herne
5. Scourge And The Kiss
6. The Summerland

Οι ALUNAH δηλώνουν για το “Awakening The Forest”:

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που σας ανακοινώνουμε τον 3ο δίσκο μας "Awakening The Forest" στους παλιούς, νέους και μελλοντικούς μας φίλους. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον δίσκο αυτό, του οποίου η ηχογράφηση έγινε από τον Greg Chandler και η μίξη και το mestering από τον Tony Reed. Είμαστε, επίσης, πολύ τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον εξαιρετικό εικονογράφο Michael Cowell, ο οποίος έδωσε ζωή στα τραγούδια μας ,οπτικά, στο CD και στο πακέτο του LP. Η Napalm Records μας υποστήριξε πολύ κατα τη διάρκεια της όλης διαδικασίας και ελπίζουμε πως θα αγαπήσετε το δίσκο όσο τον αγαπήσαμε κι εμείς. Το βίντεο κλίπ για το κομμάτι "Heavy Bough", όπως και μια ταινία μικρού μήκους με τον Michael να μιλάει για το εξώφυλλο του δίσκου, θα είναι σύντομα έτοιμα, και τα δύο υπό τη σκηνοθεσία του Rhodri Thomas στο Elvaston Castle στο Derbyshire στην Αγγλία.”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:
http://www.alunah.co.uk/
http://www.facebook.com/alunah.doom
http://www.napalmrecords.com
http://www.facebook.com/napalmrecords



Μετάφραση και Επιμελεια κειμένου: Άννα Φραγκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: