Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Bloodbath Over Athens

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ

Σημεία Προπώλησης :

Monsterville (Θεμιστοκλέους 53)
No Remorse Records (Γαμβέτα 4)
Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22)
Sirens Records (Νικηταρά 14)
Top Man (Ηφαίστου 2)

 
 
 
 
 
 
 
Έχουν περάσει 2,5 χρόνια (!) από τότε που οι Suicidal Angels έδωσαν το τελευταίο headline show τους στην Αθήνα. Από τότε μέχρι και σήμερα, το συγκρότημα έχει γιγαντωθεί αποτελώντας όχι απλά το κορυφαίο Ελληνικό thrash σχήμα αλλά κι ένα από τα πλέον επιτυχημένα νέα thrash metal συγκροτήματα ολόκληρου του κόσμου. Οι ακατάπαυστες περιοδείες τους ανά την Υφήλιο, οι υψηλές πωλήσεις (το τελευταίο τους album βρέθηκε στα charts πολλών ευρωπαϊκών κρατών) και κυρίως το γεγονός ότι έχουν κερδίσει την εκτίμηση των Ιερών Τεράτων του χώρου (ο Mille των Kreator, o Schmier των Destruction, o Κarl Willetts των Bolt Thrower κ.α. μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτούς) αποδεικνύουν πως το ταλέντο σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά μπορούν ν’ αποφέρουν καρπούς.
Στις 19 Απριλίου, οι Suicidal Angels θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin παρουσιάζοντας ένα παγκοσμίου επιπέδου thrash show. Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, το συγκρότημα θα έχει ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένα για την περίσταση, θα παρουσιάσει, αποκλειστικά, νέο υλικό ενώ στη σκηνή θα εμφανιστούν μαζί τους κάποιοι guests, τα ονόματα των οποίων θα συζητηθούν... πολύ!
Τη συναυλία θ’ ανοίξουν οι Domination και θ’ ακολουθήσουν οι Bio Cancer και οι Exarsis, τα πλέον ανερχόμενα ελληνικά thrash σχήματα. Οι ίδιοι οι Suicidal δηλώνουν:
«Δυόμισι χρόνια σχεδόν μετά το τελευταίο μας headline show στην Αθήνα, είμαστε στην πλέον ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε πως στις 19 του Απρίλη του τρέχοντος έτους, θα τραντάξουμε συθέμελα το Gagarin 205! Η πρώτη εμφάνιση μας επί Αθηναϊκού εδάφους με τον Χρήστο, θα πλαισιωθεί από τα support acts των ανερχόμενων thrash συγκροτημάτων Exarsis, Bio-Cancer και Domination. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί και να thrash-αρουμε όπως μόνο μαζί ξέρουμε και μπορούμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: