Κυριακή 7 Απριλίου 2013

The Way Of Purity: Ευρωπαϊκή περιοδεία / Λεπτομέρειες νέου άλμπουμ



Δελτίο τύπου



Μετά από 2 χρόνια απουσίας από τις περιοδείες, οι The Way Of Purity θα επιστρέψουν στους δρόμους της Ευρώπης μαζί με τους Cryptopsy, Cattle Decapitation και Decrepit Birth, και επίσης, θα είναι headlines στην Αγγλική τους περιοδεία. Ο “κακόφημος” συνδυασμός θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ "Equate" ζωντανά κατά την διάρκεια του Απριλίου και του Μάιου με νέο και δυνατό live set και εκτέλεση.

Ο “ανώνυμος” μπασίστας ανέφερε: “Μετά την τελευταία περιοδεία με τους Gorgoroth, δυσκολευόμασταν να βρούμε μια νέα ισορροπία στο project καθώς αλλάξαμε τραγουδιστή και ο ήχος μας εξελίχθηκε σε πολύπλοκη οντότητα με υπολογιστή / synths / effects / spoken parts / intros. Όλα έπρεπε να δοκιμαστούν πάρα πολύ για να είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά θα μπορέσουμε να τρελάνουμε το κοινό. Το set θα είναι συνεχές, ασταμάτητο με πραγματικά υψηλές επιλογές συναισθημάτων. Το υπόσχομαι. Είμαστε έτοιμοι.”

Επιπροσθέτως, οι
The Way Of Purity ανακοίνωσαν σημαντικές συνεργασίες στο νέο άλμπουμ.

Ο τραγουδιστής Marja Panic ανέφερε: “Ξεκινήσαμε να γράφουμε το νέο μας άλμπουμ με τους Ρώσσους φίλους μας Stielas Storhett και τον παραγωγό μας Jonathan Mazzeo. Μετά από αυτή την αρκετά δύσκολη δουλειά, νιώσαμε ότι θέλαμε να δώσουμε την τελική συναισθηματική πινελιά με τεράστιες και συνεχείς ενορχηστρώσεις, οπότε σε εκείνο το σημείο ζητήσαμε από την Marianna Alfieri, γνωστή ως η κιθαρίστας των Kirlian Camera, να δουλέψει μαζί μας. Δημιούργησε τόσο έντονες, παθιασμένες και τραγικά απίστευτες συνθέσεις να ταιριάζουν με τις ιδέες μας. Τώρα, είμαστε έτοιμοι να πετάξουμε για την Ρουμανία και να παράγουμε τα φωνητικά με τον Ageru Pamantului, τον πρώην τραγουδιστή των Negura Bunget. Μετά από αυτή την τελευταία διαδικασία, θα μπούμε στα Realsound και Μatlab Studios στην Ιταλία για να ηχογραφήσουμε όλο το project. Μένει ακόμη να ζητήσουμε από τον Christian Donldson εάν θέλει να κάνει την μίξη σε αυτό το άλμπουμ αλλά θα έχουμε χρόνο κατά την διάρκεια της περιοδείας. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί του ξανά.”
Ημερομηνίες Συναυλιών:

Με τους Cryptopsy, Cattle Decapitation και Decrepit Birth



21.04 – Λιόν (Γαλλία) “Le Korigan”
22.04 – Μπαρτσελόνα (Ισπανία) “Apolo 2?
23.04 – Αλμερία (Ισπανία) “Sala Jala Jala”
24.04 – Μαδρίτη (Ισπανία) “Caracol”
25.04 – Μπαροσέλας (Πορτογαλία) “SWR Fest”
26.04 – Μπιλμπάο (Ισπανία) “Sonora”
27.04 – Τουλούζη (Γαλλία) “Le Saint Des Seins”
28.04 – Nάντ (Γαλλία) “Le Ferailleur”
29.04 – Παρίσι (Γαλλία) “Glazart”
30.04 – Βρυξέλλες (Βέλγιο) “Magasin 4”




2η - GRYPHON, BRISTOL
3η - 13TH NOTE, GLASGOW
4η - SCRUFFY MURPHYS, BIRMINGHAM
5η - CAVERN, EXETER

Δεν υπάρχουν σχόλια: