Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

SABATON-ELUVEITIE-WISDOM ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λίγες μόνο μέρες έμειναν για τα 2 live των Sabaton σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι Sabaton,μια από τις μεγαλύτερες Σουηδικές μπάντες που έχει δείξει από τις αρχές της καριέρας της πόσο πολύ αγαπάει την Ιστορία και πόσο πολύ την χρησιμοποιεί στους στίχους.
Κομμάτια όπως το “Rise of Evil”,”Attero Dominatus” και “Primo Victoria” θεωρούνται ήδη Heavy Metal Hits όπως επίσης και η πιο εμπορικά επιτυχημένη δουλειά τους με τίτλο “Coat Of Arms”,όπου το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου έχει γραφτεί για την Ελλάδα,το έπος του '40 και το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά.
Τον Μάιο του 2012 επίσης κυκλοφόρησε το τελευταίο τους μέχρι στιγμής album με τίτλο “Carolus Rex”,το οποίο γράφτηκε και με την βοήθεια του καθηγητή ιστορίας Bengt Liljegren ,το οποίο μάλιστα έχει βγει και στα Σουηδικά και είναι ένα concept album σχετικό με την Σουηδική αυτοκρατορία.
Πραγματικά ένα συγκρότημα που φημίζεται για τα θεαματικά stage shows,τα οποία θα μείνουν αξέχαστα στους Έλληνες οπαδούς.

Μαζί τους στην περιοδεία θα είναι και οι Ελβετοί folk/death metallers Eluveitie οι οποίοι είναι πολυαγαπημένοι στο Ελληνικό κοινό και συνδυάζουν την Κέλτικη μουσική, τη folk και το heavy metal σε συνδυασμό με το μελωδικό Death Metal της Σουηδίας και της Φινλανδίας.
Όμως η πολυμελής μπάντα λόγου υγείας της Anna Murphy(φλάουτο,φωνή) θα περιοδεύσει χωρίς αυτήν.

Τέλος,τις συναυλίες αυτής της περιοδείας θα την ανοίξουν οι Ούγγροι power metallers Wisdom.

Αυτή η περιοδεία φέρει το όνομα “Swedish Empire Tour”,της οποίας ήδη έχει ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος με μεγάλη επιτυχία καθώς τα περισσότερα ααπό τα Live ήταν ήδη sold out..περιμένουμε τώρα και εμείς με μεγάλη ανυπομονησία τα live των Sabaton και των Eluveitie στην Ελλάδα!!!!

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ticket House , www.ticketarena.gr

ΑΘΗΝΑ Ticket House, Public, Metal Era // Online: www.ticketarena.gr ,www.123tickets.gr

Ώρα έναρξης: 20:00 -

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ

ΑΘΗΝΑ Τιμή εισιτηρίου: 28 Ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: