Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

DRAGONFORCE: Πληροφορίες για τον νέο τους δίσκο


Το πρώτο webisode για το making of του δίσκου των Dragonforce, "The Power Within", είναι διαθέσιμο. Η μπάντα ετοιμάζεται για μία ανοιξιάτικη περιοδεία στην Βόρεια Αμερική με ένα νέο μέλος στο μικρόφωνο, τον Marc Hudson. Το album θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου από την Roadrunner Records, ενώ η περιοδεία ανοίγει τις πύλες της στις 21 του ίδιου μήνα.
Μπορείτε να παραγγείλετε ένα αντίτυπο του "The Power Within" από εδώ αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο και μία υπογεγραμμένη αφίσα από την μπάντα. Ο κιθαρίστας, Herman Li, πρόσφατα δήλωσε για τον νέο αυτό δίσκο: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τα πιο ωραία, δημιουργώντας το album. Μέσα από την συνεργασία μας στην σύνθεση, στο παίξιμο και την περιοδεία έχουμε χτίσει μία απίστευτη ενέργεια που αντικατοπτρίζεται πλήρως στο νέο μας album. Αυτόν τον καιρό έχουμε φέρει την metal πλευρά μας στην επιφάνεια δημιουργώντας την καλύτερη μουσική της καριέρας μας.»
Για τον νέο τραγουδιστή, σχολίασε: «Είναι μία νέα, συναρπαστική εποχή για τους Dragonforce με τον Marc να γίνεται μέλος της μπάντας και έτσι αποφασίσαμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε τον έλεγχο της μοίρας μας στα χέρια μας ιδρύοντας την δική μας δισκογραφική εταιρία στην Ευρώπη.»
Το tracklist του "The Power Within" είναι:
01. Holding On
02. Fallen World
03. Cry Thunder
04. Give Me The Night
05. Wings of Liberty
06. Seasons
07. Heart Of The Storm
08. Die By The Sword
09. Last Man Stands
10. Seasons (acoustic version)    

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει επίσης σε μορφή βινυλίου που θα περιέχει τα εξής bonus κομμάτια:
"Cry Thunder (Live Rehearsal)"
"Heart of the Storm (Alternative Chorus Version)" και
"Avant La Tempête (Instrumental)"

Δεν υπάρχουν σχόλια: