Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Accept: Μπες στη νέα τους αφίσα


Οι Accept ξεκινούν μία νέα δραστηριότητα για όλους τους fans, για την υποστήριξη του επερχόμενου album τους, "Stalingrad", το οποίο κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου.
Οι ίδιοι ανακοίνωσαν:
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μία φωτογραφία σας, δείχνοντας την υποστήριξή σας προς τους Accept, ώστε να μπείτε στην αφίσα-κολάζ. Η φωτογραφία σας θα προστεθεί στο κολάζ των fans. Θα εκτυπώσουμε αυτό το κολάζ σε ένα τεράστιο πανό που θα διακοσμεί τους συναυλιακούς χώρους καθ’ όλη την διάρκεια της επερχόμενης διεθνούς περιοδείας μας, Stalingrad Tour of 2012.
Επίσης, θα μπορέσετε να αποκτήσετε αυτό το κολάζ ως αφίσα από το εμπόριο σε τιμή ευκαιρίας κατακτώντας έτσι ένα κομμάτι από την ιστορία των Accept. Επιπλέον, θα μπορέσετε να παραγγείλετε την αφίσα από εμάς ή ακόμα και να την κατεβάσετε δωρεάν από το internet, στο άμεσο μέλλον.
Στείλτε μας την φωτογραφία σας τώρα! Πρέπει να είναι αρχείο με τουλάχιστον 300 dpi, τουλάχιστον 1 MB και να μην ξεπερνάει τα 5 MB. Με την αποστολή της φωτογραφίας σας συμφωνείτε αυτόματα πως δεν θα επιστραφεί και πως μπορεί να αναπαραχθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, από τα κατάλληλα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε συνδυασμό με το προωθητικό υλικό των Accept. Ταυτόχρονα, με την αποστολή επιβεβαιώνετε πως το άτομο της φωτογραφίας είστε πράγματι εσείς και όχι κάποιο άλλο πρόσωπο.

Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 27 Μαρτίου στο   acceptpicture@brainzone.de.

Δεν υπάρχουν σχόλια: