Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ OVERPOWER ΣΤΟ METAL VIEW

Oι Overpower είναι μία μπάντα από την Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2012 και λατρεύει να παίζει rock και να ασχολείται με το surf και το skate. Το Metal View μίλησε μαζί τους για το ντεμπούτο τους "It Takes A Little Time", για τα μελλοντικά σχέδια τους και για το live τους την ερχόμενη Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο Rock On The Beach, παρέα με τους Outloud και τους Phase Reverse. Βάλτε γυαλιά και μαγίο και δείτε τι μας είπαν.


-Καταρχάς, πως βγήκε το όνομα σας, και ποια είναι τα μέλη της μπάντας;

 Γεια χαρά και ευχαριστούμε για την πρόσκληση!οι OVERPOWER είναι μια μπάντα που αποτελείτε από τους Stefan OZ στην κιθάρα και φωνή , Alex Vlash στην κιθάρα ,ο Petro Christo(Firewind) στο μπάσο και ο Nick ditch στα τύμπανα. Οσο για το όνομα Overpower είναι η κατάσταση στο windsurf οπού ο αέρας είναι πολύ δυνατός και με δυσκολία μπορείς να χειριστείς σωστά τον εξοπλισμό σου! έτσι και εμείς σκεφτήκαμε ότι μας ταιριάζει μιας και θέλαμε να δημιουργήσουμε μια rock n roll μπάντα με ορμή και νεύρο .  

-Έχετε έναν αμερικάνικο ήχο, βασισμένο σε κλασικές rock n roll φόρμες, ποιες είναι οι επιρροές σας;  

Επιρροή μας είναι όλο το φάσμα του καλού rock! Neil young, Pearl jam, Motorhead, Hellacopters, Thin lizzy, ACDC ,Tom Petty κτλ. πιστεύω ότι αυτό είναι και το καλύτερο συστατικό που έχουμε σαν μπάντα,και τελικά ο κοινός παρονομαστής των φιλών που γουστάρουν αυτό που κάνουμε.

-Πείτε μας μερικές νέες μπάντες, κοντά στον ήχο σας που θαυμάζετε 

Θαυμάζουμε αρκετές μπάντες που μάλλον δεν είναι και τόσο νέες πλεον! μια από αυτές είναι οι ΑIRBOURNE  

-Έχετε κυκλοφορήσει ένα album, με τον τίτλο "It Takes A Little Time", ποια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου;

Η ανταπόκριση των φίλων που άκουσαν το it takes a little time ήταν θετικότατη! εντάξει ένα debut self-released album μιας νέας μπάντας δεν μπορεί να πάει και πολύ μακριά αλλά παρόλα αυτά είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αποδοχή του δίσκου και της μπάντας.   

-Είστε ένα συγκρότημα που ασχολείται πολύ με τα video, πιστεύετε ότι έτσι αναγνωρίζεται πιο εύκολα η μουσική σας;

Σίγουρα! επίσης υπάρχει και άμεσο feedback..παρόλα αυτά θα προτιμούσαμε ο κόσμος να άκουγε ολόκληρα τα album που με τόσο κόπο ,χρήμα και ενεργεία δημιουργούν όλοι οι καλλιτέχνες.   

-Μέσω των video βλέπω surf, skate, bmx, ασχολείστε και εσείς με αυτά;  

Ναι! ασχολούμαστε πολύ με το surf,το windsurf και το skate! O Stefan είναι βεβαία ο πιο καλός από όλους μιας και έχει γυρίσει όλο τον κόσμο κυνηγώντας τα τέλεια κύματα!  

-Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να αναγνωριστεί ένα συγκρότημα του είδους σας και στο εξωτερικό, αλλά και στην χώρα μας, η οποία είναι μακριά από αυτόν τον ήχο;   

Δεν ξέρουμε..η αλήθεια είναι σίγουρα ότι it takes a little time!εμείς πάντως συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και ότι έρθει θα είναι καλοδεχούμενο.


-Πριν έναν μήνα περίπου κυκλοφόρησε το νέο σας βίντεο κλιπ, "Can You Tell Me", και υπογράψατε με την Rock Of Angels Records, να περιμένουμε νέα δουλειά σας σύντομα;


Ναι έχουμε ήδη δρομολογήσει τη νέα μας κυκλοφορία για τις αρχές του 2016! Το φθινόπωρο μπαίνουμε στο studio για ηχογραφήσεις και προπαραγωγή. 

-Θέλετε να μας δώσετε λεπτομέρειες για τον επόμενο σας δίσκο; Θα παίξετε νέα σας κομμάτια στο Rock On The Beach;

Ο επόμενος μας δίσκος θέλουμε να είναι η φυσική συνεχεία του "It Takes A Little Time"με όσο το δυνατόν καλύτερη παράγωγη και φυσικά καλύτερο promotion μιας και πλέον ανήκουμε σε μια δραστήρια εταίρα όπως η ROAR.στο Rock On The Beach θα παρουσιάσουμε σίγουρα και μερικά καινούρια τραγούδια!

-Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για live;

Με το που θα κυκλοφορήσει η νέα μας δουλειά στόχος μας είναι να παίξουμε σε όσο ποιο πολλά μέρη ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

-Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των Overpower;

Καλό rock n roll,πολλά live και ίσως κάποιες ενδιαφέρουσες συνεργασίες!

-Ευχαριστούμε πολύ, ο επίλογος δικός σας..

Και εμείς ευχαριστούμε!!σας περιμένουμε όλους στο ROCK ON THE BEACH! cheersss!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: