Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

VINNIE STIGMA (Agnostic Front): Γράφει βιβλίο για παιδιά


Ο Vinnie Stigma, έχει υπάρξει πολλά πράγματα στη ζωή του. Ο κιθαρίστας των Agnostic Front, έχει παίξει στη ταινία “New York Blood”, έχει δουλέψει ως επαγγελματίας κασκαντέρ οδηγών, και ένα διάστημα την δεκαετία του ’90 ήταν Υπουργός Γεωργίας στην πολιτεία της Oklahoma. Τώρα κάνει ακόμα μία στροφή και γράφει βιβλίο για παιδιά.
 
 
Ο ίδιος δήλωσε:
“Σκεφτόμουνα πόσο ηλίθια είναι τα παιδιά σήμερα με όλες τις αγκαλίτσες και όλα αυτά που τους μαθαίνουν στα σχολεία. Θέλω να τα χτυπήσω με μία εφημερίδα και να τους πω: “Ποιο είναι το πρόβλημα σας;”. Έτσι έγραψα αυτό το βιβλίο για να τους βοηθήσω να σταματήσουν να είναι τόσο ηλίθια. Να τους διδάξω κάποια πράγματα ώστε να μην τη πατήσουν στην καθημερινότητα.”
 
Το βιβλίο περιγράφει την ιστορία πέντε κουνελιών από το Coney Island και εκτυλίσσεται στους δρόμος της νυχτερινής Νέας Υόρκης. Τα κουνέλια λαμβάνουν μία πρόσκληση για μία συγκέντρωση όλων των ζώων, η οποία γίνεται στο Bronx, όπου συζητούν την ανακωχή μεταξύ τους. Ωστόσο, μετά τη δολοφονία της σοφής αλεπούς Cyrus, η οποία συγκάλεσε την συγκέντρωση, τα υπόλοιπα ζώα κυνηγάνε τα κουνέλια γιατί νομίζουν ότι τη σκότωσαν αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: