Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Attacker: Ανακοίνωσαν νέο τραγουδιστή!‏


Oι Attacker ανακοίνωσαν ως νέο τους τραγουδιστή τον Bobby "Leatherlungs" Lucas (Seven Witches, Overlorde, Morbid Sin). Ωστόσο όπως επισημάνθηκε θα συνεχίσει να είναι παράλληλα και στους Overlorde, οι οποίοι αυτοί τη στιγμή γράφουν νέο υλικό.
 
Ο drummer των Attacker, Mike Sabatini δήλωσε ότι η μπάντα θα επικεντρωθεί στο γράψιμο και στην ηχογράφηση νέου υλικού για το άτιτλο ακόμα νέο άλμπουμ που επιθυμούν να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους. Είπε συγκεκριμένα: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Bobby στις τάξεις μας φέρνοντας το ταλέντο του στο τραπέζι, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε ζητήσει καλύτερη εναλλακτική για την μπάντα. Είχαμε ένα μεγάλο αλλά αναγκαίο διάλειμμα και αναμένουμε να ξανακάνουμε ζωντανές εμφανίσεις. Το κάνουμε αυτό επειδή το αγαπάμε και για τους οπαδούς που το εκτιμούν και για κανέναν άλλο λόγο. Αυτό το πράγμα είναι στο αίμα μας."
 
Ενώ και ο Lucas δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι μέρος των εκπληκτικών Attacker! Αυτή είναι μία μπάντα της οποίας ήμουν οπαδός από τότε που πρωτοάκουσα το "Metal Massacre V" πίσω στο '86. Ήλπιζα ότι το κατάλληλο συμβάν θα λάμβανε μέρος... Υπήρξα εκτός της σκηνής για αρκετό καιρό και τώρα να 'μαστε! Όλα έδειχναν ότι πήγαιναν προς τα εκεί! Αυτή η μπάντα είναι ακριβώς στο δρόμο μου, κλασσικό αληθινό power metal!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: