Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ακυρώθηκε το Rocking Sun Festival


Με μία μακροσκελή ανακοίνωση οι διοργανωτές του Rocking Sun Festival ενημέρωσαν το κοινό ότι το festival δεν θα πραγματοποιηθεί. Παρόλα αυτά οι Children of Bodom θα παίξουν στην Κύπρο!
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
"Φίλοι του Rockin Sun Festival,

Για αρκετό καιρό τώρα δεν είχατε ενημέρωση για τα νέα του φεστιβάλ και γι 'αυτό ζητάμε συγνώμη. Θέλουμε να ξέρετε ότι όλα τα μέλη της ομάδας του φεστιβάλ προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη να κάνουν πραγματικότητα το πρώτο μεγάλο διεθνές φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής στην Κύπρο.

Όντας το πιο φιλόδοξο έργο στο είδος του, γνωρίζαμε ότι αναμφισβήτητα θα αντιμετωπίζαμε μεγάλες προκλήσεις στην πορεία. Παρ 'όλες τις προσπάθειές μας, το Rockin Sun Festival δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 2 και 3 Ιουνίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Είναι τεχνικά αδύνατον να οργανωθεί ένα τόσο μεγάλο γεγονός σε διάστημα λίγων μηνών. Ήμασταν πολύ φιλόδοξοι ότι η καλή θέληση και ο ενθουσιασμός από όλους τους συνεργάτες μας θα βοηθούσε στο ξεπέρασμα τυχόν δυσκολιών. Φέτος αρκετά άλλα μουσικά φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη αναγκάστηκαν να ακυρωθούν λόγω της οικονομικής κρίσης και άλλων διαφόρων τεχνικών ζητημάτων. Για να μην έχουμε την ίδια μοίρα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η μετακίνηση του φεστιβάλ για το τέλος του καλοκαιριού είναι η καλύτερη λύση.

Με τη μετακίνηση του φεστιβάλ σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία, θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να οργανωθεί σωστά η όλη διοργάνωση. Έτσι, όπως είχαμε υποσχεθεί, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε σε όλους την καλύτερη φεστιβαλική εμπειρία χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα. Μέχρι το τέλος Απριλίου θα ανακοινώσουμε μια νέα επίσημη ημερομηνία και χώρο που θα μας επιτρέψουν να κάνουμε το μεγαλεπίβολο αυτό φεστιβάλ πραγματικότητα.

Συζητούμε και έχουμε επαφές με όλους τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα και είμαστε αισιόδοξοι ότι ή συντριπτική πλειοψηφία θα είναι παρόν στο Rockin Sun Festival ανεξάρτητα από την μετακίνησή του σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η μόνη μπάντα που δυστυχώς ήδη γνωρίζουμε ότι δεν θα δύναται να εμφανιστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία λόγω του προγράμματος της περιοδείας του είναι οι θρυλικοί Children of Bodom από τη Φινλανδία. Για να μην χάσουμε την ευκαιρία να χαρούμε στην Κύπρο ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα στο χώρο της metal έχουμε ήδη συμφωνήσει με τους Children of Bodom όπως στη θέση της προγραμματισμένης για το φεστιβάλ εμφάνισης τους, να εμφανιστούν ζωντανά σε μια αποκλειστική συναυλία στη Λευκωσία. Με περισσότερο χρόνο από ότι θα είχαν σε ένα φεστιβάλ, οι Children of Bodom θα ξεσηκώσουν το Pavillion Hall στην πρωτεύουσα το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 σε μια αποκλειστική headline συναυλία. Λεπτομέρειες και πλήρες δελτίο τύπου θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.re3ject.com όπως και στο επίσημο προφίλ μας στο Facebook.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καλλιτέχνες, χορηγούς, υποστηρικτές και τους οπαδούς για την κατανόηση και συνεχή υποστήριξη στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει. Οι χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας του φεστιβάλ και τα εκατοντάδες e-mail, tweets και facebook posts από τους οπαδούς, τους εθελοντές και καλλιτέχνες μας δίνει τη δύναμη και την πεποίθηση ότι το φεστιβάλ θα είναι επιτυχία παρά τις αλλαγές στις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε.

Όλοι οι κάτοχοι on-line εισιτηρίων για το φεστιβάλ θα ενημερωθούν εντός των ήμερων με διάφορες επιλογές ως προς την αγορά που ήδη έχουν κάνει. Η προπώληση εισιτηρίων με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του φεστιβάλ θα ξεκινήσει με την οριστικοποίηση και ανακοίνωση των αλλαγών. Για την ώρα σας ευχόμαστε κάλο Πάσχα.

Keep Rockin,

Η ομάδα του Rockin Sun Festival
."

Δεν υπάρχουν σχόλια: