Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Νέο τραγούδι από τους Lucifer's Child και split με τους Mystifier

Tρία χρόνια μετά την τελευταία κυκλοφορία τους, οι Έλληνες black metallers, Lucifer's Child, κάνουν ξανά την εμφάνισή τους με το ιδιαίτερο και τεχνικό ακραίο μοτίβο τους. Η μπάντα του Γιώργου Εμμανουήλ (ex-Rotting Christ) και Μάριου Dupont (ex-Karma Violens) μας φέρνουν το νέο τους κομμάτι "Satan's Wrath" εν όψει του νέου τους split με τους Βραζιλιάνους Mystifier.


Το split album "Under Satan's Wrath" θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου 2022 από την Αgonia Records ενώνοντας σύνορα σε ένα βαθύ, σκοτεινό ταξίδι όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Εμμανουήλ για αυτή την κυκλοφορία σχολιάζει "Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο απομόνωσης και βαθιάς έρευνας, γεννήσαμε έναν νέο σπόρο του κακού, το 'Under Satan's Wrath'. Αυτό το ριζωμένο ταξίδι περιέχει τρία νέα τραγούδια από κάθε συγκρότημα, με κάποιες ειδικές αποκαλύψεις όπου ενώνουν τους Mystifier και τους Lucifer's Child. Ένα ακόμη βήμα πέρα από τα σύνορα ασφάλειας, ένα ακόμη βήμα στην άβυσσο όπου η ελευθερία μας να δημιουργούμε και να σμιλεύουμε τον ήχο, μας απελευθερώνει."

Επίσης ο ιθύνων νους των Mystifier λέει: "Είναι χαρά να συμμετέχω σε αυτό το μνημειώδες split με τους Έλληνες συντρόφους μας. Ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψουμε τα νέα μέλη της μπάντας: Kaverna στην κιθάρα και Apophys στα ντραμς. Συναντήσαμε τον Γιώργο κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας το 2016. Χάρηκα που τον βλέπω να κατακτά τον κόσμο με τους Lucifer's Child. Ελπίζουμε τις επόμενες μέρες, μετά από αυτό το lockdown, να μοιραστούμε τη σκηνή μαζί."

Το video για το "Satan's Wrath" μπορείτε να δείτε παρακάτω: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: