Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Destroyer 666 στο Metal View: Θα ήταν καλό για τη σκηνή αν όλες οι μπάντες έβγαζαν λιγότερους δίσκους


Οι Destroyer 666, είναι ένα από τα πιο ιστορικά σχήματα στην ακραία underground σκηνή.
Εν έτει 2016 κυκλοφόρησαν το τέταρτο album τους με τον τίτλο "Wildfire" κάνοντας τα όλα στάχτη και μπούρμπερη. Ο ιθύνων νους  της μπάντας ,K.K Warslut μίλησε λακωνικά και κατατοπιστικά με τον Γιάννη Χαρτζανιώτη  σχετικά με το τελευταίο τους έργο και τα ερχόμενα shows στη χώρα μας τον Οκτώβριο.

-Kαταρχάς συγχαρητήρια για το νέο σας album "Wildfire", πως το έχουν δει οι fans σας μέχρι στιγμής;

Ευχαριστώ, μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά!

-Πως αισθάνεσαι για το τελικό αποτέλεσμα;

Όλοι στη μπάντα είμαστε ειλικρινά πολύ ευχαριστημένοι από το album.

-Στα αυτιά μου ο δίσκος ακούγεται πολύ φρέσκος, βοήθησαν τα νέα μέλη στη σύνθεση του δίσκου;

Έτσι είναι, φυσικά όλοι βοηθήσαμε σε πολλά σημεία του album.

-Έπειτα από 7 χρόνια ξανακυκλοφορήσατε νέο δίσκο, γιατί χρειάστηκε τόσο χρόνο;

Ήταν μια περίοδος με πολύ σεξ και ναρκωτικά. Πέρα από αυτό όμως δεν θεωρώ πως χρειαζόταν να βιαστούμε ιδιαίτερα, άλλωστε δεν υπάρχει έλλειψη κυκλοφοριων εκεί έξω. Kατά τη γνώμη μου θεωρώ πως θα ήταν καλό για την σκηνή αν όλες οι μπάντες έβγαζαν λιγότερες κυκλοφορίες.

-Νομίζω πως ο νέος σας δίσκος είναι πιο μελωδικός και ποικίλος, με πολλά κλασσικά  heavy metal riffs, ήταν κάτι σκόπιμο ή σας βγήκε φυσικά;

Δεν ήταν σκόπιμο, δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω όλα αυτα που αναφέρεις. Απλά έγιναν. Το μόνο που θέλαμε ήταν να βγάλουμε ένα metal album. Δεν θα με ένοιαζε αν ήταν κλασικό heavy metal ή thrash, ούτε αν δεν άγγιζε την επιτυχία θα με ένοιαζε. Ήξερα πως αν εστίαζα ψηλά, ακόμα και αν δεν πετυχαινα τελειως το στόχο μου, το "Wildfire" θα ήταν μια αξιόλογη κυκλοφορία.

-Βλέπω πως τραγουδάει μέσα και ο παλιός σας drummer, o Mersus, θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για τους guest  μουσικούς;

Είμαι πολύ τύχερος που είχα τη βοήθεια αρκετών φίλων όπως τον Okoi των Bolzer στα φωνητικά, τον Laurent από τους Chapel of Disease και τον Mersus που με βοήθησε στις ηχογραφήσεις και είπαμε να κάνει μερικά φωνητικά.

-Στις 7 και στις 8 Οκτωβρίου αναμένεται να παίξετε στην Ελλάδα, τι να περιμένουμε από τα live σας στη χώρα μας;

Pure fkn metal!  Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.είμαστε metal, παίζουμε metal και ασχολούμαστε μόνο με αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι gay!



-Τι ξέρετε σχετικά με την ελληνική metal σκηνή;

Κάποιες από τις αγαπημένες μας undergound κυκλοφορίες είναι ελληνικές, όπως το δεύτερο demo των Rotting Christ ή το split των Varathron με τους Necromantia.


-Ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη, στείλτε ένα μήνυμα στους fans σας...

Form wolfpacks and defend your way of life. See ya soon in blood sweat and fearless fury. (σ.σ: Το παραδίδω αυτούσιο)


Γιάννης Χαρτζανιώτης.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια: