Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

LYCANS-PROMO DISC(Review)



H Ελλάδα είχε πάντα μια αγάπη στο power metal ,και οι Αθηναίοι heavy/power metallers, Lycans , παρόλο που είναι μια νεοσύστατη μπάντα η αγάπη, το πάθος και το ταλέντο που έχουν δείχνει ότι είναι εδώ για να σπέιρει τον πανικό!!!

Οι Lycans αποτελούνται από τον Λευτέρη στην φωνή,τον Ιάσωνα και τον Μπάμπη στις κιθάρες ,τον James στο μπάσο και τον  Λευτέρη στα τύμπανα και το promo ηχοραφήθηκε στα Sound Symmetry Studios ενώ την μίξη και το mastering τα ανέλαβε ο Bob Katsionis (Firewind, Outloud).


Το CD αποτελείται από τρία κομμάτια το “Awakening Of The Demons” , “Orion's Tears” και το “Curse Of Lycans”.
Το συγκρότημα επιρρεασμένο από διάφορες μπάντες του είδους όπως Iced Earth, Firewind, Blind Guardian ακόμα και  από Angra και Heavy Load, μας παρασέρνει με τους δυνατούς ρυθμούς του και τις εξαιρετικές μελωδίες του ειδικά στις εισαγωγές των δύο πρώτων κομματιών.
Βέβαια και το τρίτο, “Curse Of Lycans” , είναι μια πολλη καλή σύνθεση με έντονο το μελωδικό στοιχείο ,χωρίς βέβαια να κουράζει τα αυτιά μας . Επίσης και τα solos του δίσκου είναι πολύ καλά δουλεμένα αλλά δυστυχώς η φωνή , παρόλο που είναι πάρα πολλή  καλή δεν έχει ζωντάνια και έτσι  χάνει κάπως την μαγεία της...


Κάνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα, οι Lycans συνεχίζουν γερά. Μια πάρα πολλή καλή προσπάθεια των παιδιών που θα τους πάει μπροστά και θα μπορέσουν να αγαπηθούν από τους φίλους του είδους....άντε και με το καλό το full-length!!

(8,5/10)


Όποιος θέλει να παραλάβει το promo CD των Lycans μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους στο Face book στην σελίδα τους https://www.facebook.com/LycansGreece?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια: