Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ NORDOR ΣΤΟ METAL VIEW
To Metal View,είχε την χαρά και την τιμή να επικοινωνήσει με μια από τις πιο άξιες και ώριμες μπάντες της Ελλάδας,με τους progressive-death metallers, Nordor,και συγκεκριμένα με τον ιθύνων νου της μπάντας False Prophet..

Γεια σας παιδιά καλως ήρθατε στο Metal View.

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SΙΤΕ ΣΑΣ.

Κάντε μας ένα μικρό βιογραφικό της μπάντας,και τι σημαίνει Nordor?

ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΚΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ INFOS ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ.

ΟΙ NORDOR ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΤΟ 1989, ΜΕ ΠΡΩΤΟ LINE-UP "FALSE PROPHET" (VOCALS, GUITAR), "MARDOK" (GUITAR), "GORE" (DRUMS) ΚΑΙ "UNBLESSED" (BASS).

ΑΠΌ ΤΟ 1991 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1995, ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΟΙ NORDOR ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ 3 DEMO ΚΑΣΕΤΕΣ : ("CEREMONY OF DEMONIC BRUTALITY", "HIS FICTITIOUS GRANDEUR" ΚΑΙ "THE SEMEN OF SATAN").

ΤΟ 2003 Η ΜΠΑΝΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ "SLEAZY RIDER RECORDS" , ΚΑΙ ΤΑ 3 DEMOS TAPES ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ CD,
ΜΕ ΤΙΤΛΟ "NORDORIAN MANIFESTATIONS".

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2004, ΕΝΩ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΘΕΘΕΙ, ΚΑΤΕΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΑ "DEVILWORX STUDIOS" (ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ "DEVAZOUNDZ") ,
ΜΕ ΤΟ "KANE" (AKA "ΦΩΤΗΣ BENARDO" ΤΩΝ SEPTICFLESH) ΠΙΣΩ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ DRUMKIT ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ. ΟΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2005.

ΤΟ 2007, Ο "LORDWINTER" ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ, ΚΑΙ Ο "THE ANTIPOPE" ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΠΑΣΟ. ΤΟ LINEUP ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ NORDOR
ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "KANE" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΩΣ SESSION DRUMMER.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΟΙ NORDOR ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΗ "DIVIRTA LTD" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ "MANDATTU" MINI-CD, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ 4 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.

ΤΟ 2008, Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ DRUMMER ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ "SNAKE" ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ "KANE" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ΜΠΑΝΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΩΝΕΖΙΚΕΣ "UNDER THE SIGN OF GARAZEL PRODUCTIONS" ΚΑΙ "FLAGELLUM HAERETICORUM REX PRODUCTIONS"
ΓΙΑ ΤΟ RELEASED ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ NORDOR FULL-LENGTH ALBUM, "HONORIS CAUSA-TIMHS ΕΝΕΚΕΝ".

ΤΟ 2009, ΟΙ NORDOR ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ "LIVIDITY" (ΗΠΑ), ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ 8 ΧΩΡΕΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ).

ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ, Η ΜΠΑΝΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ "DEVASOUNDZ STUDIOS" ΓΙΑ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ FULL-LENGTH ALBUM ΤΟΥΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ "ERGA OMNES".
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Ο "ΦΩΤΗΣ BENARDO" (SEPTICFLESH), "ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ" (SEPTICFLESH, CHAOSTAR), ΚΑΙ Ο "GEORGE EMMANUEL" (VALET PARN, ROTTING CHRIST). ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΞΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ "FREDMAN STUDIOS" (GOTHENBURG, ΣΟΥΗΔΙΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ "FREDRIK NORDSTROM" ΚΑΙ "HENRIK UDD", ΚΑΙ ΤΟ MASTERING ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ "TAILORMADE STUDIOS" (ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ΣΟΥΗΔΙΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ "PETER IN DE BETOU". ΟΙ GUEST ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ALBUM ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ" (NIGHTRAGE) ΣΤΟ "BOW TO ME", "ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ" (SEPTICFLESH, CHAOSTAR) ΚΑΙ "ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΣΚΟΥΛΑ" (CHAOSTAR) ΣΤΟ "5A", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο "SETH SIRO ANTON" ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΛΟ ΤΟ ARTWORK ΤΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ.

ΤΟ 2012 ΟΙ NORDOR ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "DEATHRUNE RECORDS". ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΉΤΩΝ ΤΟΥ "SNAKE", Η ΜΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ, ΚΑΙ Ο "LITHRAS" ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ, ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ. ΑΡΧΙΚΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ "FALSE PROPHET" : ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΑΣΟ ΑΝΤ 'ΑΥΤΟΥ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΩΝ NORDOR ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΙΑ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PROGRESSIVE DEATH METAL GROUP ΜΕ 2 ΜΠΑΣΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ Ο "TRAGOS", Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013 ΩΣ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "NORDOR" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ 3 ΑΤΟΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ...

Πρόσφατα ήρθε και 5ο μέλος στο συγκρότημα,ο TRAGOS,όπου παίζει 6χορδο μπάσο και μάλιστα άταστο,νομίζω ότι είστε η πρώτη death metal μπάντα που το κάνει αυτό,πες μας λίγα λόγια το σκεπτικό να το κάνετε και το πως είναι μέχρι στιγμής η συνεργασία σας.


Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "TRAGOS" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΚΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥ.

Το 2012 κυκλοφορήσατε μέσω της Deathrune Records το νέο σας album,με τι ασχολείστε στιχουργικά σε αυτόν τον δίσκο και τι σημαίνει “Erga Omnes”?

ΣΤΙΧΟΥΡΧΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ = ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΟ Η ΑΦΕΝΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ Η ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

"ERGA OMNES" ¨ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΟΥ TΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ". ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΕΓΞΤΕ ΕΔΩ :
http://en.wikipedia.org/wiki/Erga_omnes


Τι να περιμένει ο ακροατής από αυτόν τον δίσκο?


ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ (ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ) ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ.ΓΝΗΣΙΟ NORDORIAN PROGRESSIVE DEATH METAL FROM THE ABYSS.

Τι ανταπόκριση έχει μέχρι στιγμής ο δίσκος?

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΜΑΣ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ LIVE SHOWS ΤΩΝ NORDOR. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ.

Το συγκρότημα υπάρχει από πολύ παλιά αλλά γιατί αργήσατε να κυκλοφορήσετε κάποιο album?


ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ LINE UP ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ METAL ΣΚΗΝΗ, ΤΟ 1997 ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΕΩΣ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ / ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΜΠΑΝΤΑ.
ΜΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ.

Ποια είναι η γνώμη σου για την ελληνική extreme metal σκηνή όλα αυτά τα χρόνια?


ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΕΤAI ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ....
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ...ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗΣ, ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΑΣΥΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ Η ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΛΙΕΣ, Η ΣΚΗΝΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ.

Πρόσφατα κάνατε ένα live με τους Acid Death,πες μας λίγο τις εντυπώσεις σου και την ανταπόκριση του κόσμου,πιστεύεις ότι ο έλληνας fan δίνει πλέον πιο πολύ σημασία στις εγχώριες μπάντες?

 
ΟΧΙ ΟΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΔΑ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΑΔΟ. ΞΕΝΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ Β' ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ SHOW ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ...
ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ SHOW TΩΝ IRON MAIDEN ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SHOW ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ.. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ROCK STAR. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

Πάμε πάλι πίσω στα του δίσκου,γενικά βλέπω μια αντιχριστιανική βλέψη,ποια είναι γενικά η γνώμη σου για την θρησκεία?


Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, Η ΚΑΚΙΣΤΗ. ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ" ΚΟΣΜΟΥ. ΠΙΣΤΗ = ΑΝΕΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙMΠΑΙΔΙΣΜΟΣ.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια των Nordor?

 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (2014) ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 2009 ΜΕ ΤΟ "HONORIS CAUSA" KATI ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ "ERGA OMNES" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ FESTIVALS. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ PROGRESSIVE DEATH METAL ΜΠΑΝΤΑΣ ΜΕ 2 ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΥΛΙΚΟ ΣΥΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΥ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΜΠΑΣΣΟΓΡΑΜΕΣ.

Κάποιος που ενδιαφέρεται που μπορεί να βρει τα cd ή το merch της μπάντας?

 
ΜΕΣΩ PAYPAL ΣΤΟ OFFICIAL SITE ΜΑΣ : www.nordor.net
Η ΣΤΟ STUDIO TATTOO TOY ΜΠΑΣΙΣΤΑ ΜΑΣ :
PAINTHING STUDIO TATTOO
ΑΝΤΗΝΟΡΟΣ 7, ΠΑΓΚΡΑΤΙ
TΗΛ : 6938626759

Αυτά από εμάς,ο επίλογος δικός σου..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ TOY MERCH.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ PROFILES :
http://www.facebook.com/666NORDOR666
https://twitter.com/666NORDOR666
https://soundcloud.com/nordor
http://www.youtube.com/NORDOR666
http://www.myspace.com/666nordor666
http://www.reverbnation.com/nordor
WITH BLASPHEMY AND RESPECT
FALSE PROPHET AND NORDOR

Για το Metal View:Γιάννης Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: