Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Acid-Fury - The Hunt (EP Review)

Με το ένα thrash metal ελληνικό συγκρότημα να ξεπηδά μετά το άλλο, είχαμε την τύχη να βρούμε τους Acid-Fury, ένα ελληνικό Death/Thrash συγκρότημα που πρόσφατα κυκλοφόρησε το ΕΡ του "The Hunt", το οποίο επρόκειτο να ενθουσιάσει τους fan της συγκεκριμένης σκηνής (και όχι μόνο).

 





Το ΕΡ ξεκινά με ένα instrumental κομμάτι με πολύ ενδιαφέρον επίσης όνομα! Αναφερόμαστε στο "A.S.H. (Atomic Season Of Humans)", ενώ ύστερα ακολουθεί το "The Hunt". Γρήγορα, καλοσυντιθέμενα solo στην κιθάρα και γενικότερα μία ιδέα από κλασσικό thrash είναι αυτά που σε τραβούν. Το τρίτο τραγούδι ονομάζεται  "Jump In The Pit", το οποίο έχει ερμηνευθεί και σε live εμφανίσεις των Acid-Fury. Σίγουρα σε ωθεί να ακολουθήσεις την προσταγή του τίτλου του! Το καλύτερο κομμάτι (για εμένα) και τεχνικά πιο ισορροπημένο είναι το τέταρτο και τελευταίο κομμάτι, το "The Healing Hand, The Killing Hand".To intro είναι πολύ επιθετικό, η κιθάρα έχει κάτι το πραγματικά σατανικό και τα φωνητικά είναι χαρακτηριστικά βγαλμένα από κλασσικές thrash μπάντες. Το μόνο αρνητικό σε αυτό το τραγούδι είναι ότι κρατάει περίπου μόνο τριάμισι λεπτά!
Γενικότερα, το "The Hunt" είναι ένα ΕΡ που αποσπά την προσοχή ενός ακροατή, ο οποίος δεν πρέπει απαραίτητα να ακούει thrash. Η εικόνα του είναι πολύ καλή και είναι μια πολύ θετική αρχή για το συγκρότημα. Ανυπομονούμε να ακούσουμε το album που σίγουρα θα βγάλουν στο μέλλον και πρέπει να τους συγχαρούμε για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν.

Για το Metal View, 
Χριστίνα Τσακίρη

(8/10)



Δεν υπάρχουν σχόλια: