Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Οι LACRIMAS PORFUNDERE στο WAKEN ROAD SHOWS 2014 (video)


Φοβερή χρονιά για τους LACRIMAS PORFUNDERE! Οι gothic rockers έκαναν tour με αρκετές εμφανίσεις στην Ευρώπη, tour στην Ασία και έλαβαν μέρος σε διάφορα καλοκαιρινά φεστιβάλ όπως το Waken, το WGT και το M'era.

 Το τραγούδι τους “And God's Ocean” προστέθηκε σε ένα γερμανικό thriller της TV και σαν να μην έφτανε αυτό, κυκλοφόρησαν και ολοκαίνουριο acoustic EP με τίτλο “Acousticadore” μετά από το τελευταίο, εξαίσιο δίσκο τους “Antiadore” (Napalm Records)!
Οι Lacrimas Porfundere είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την επόμενη περιοδεία τους! Από τις 31 Οκτωβρίου θα βγούν στους δρόμους με τους Jared Heart, Grailknights και Nightmare για το Wacken Road Shows 2014 σε Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία και Ελβετία.
Ο Olly δήλωσε για το επερχόμενο Wacken: “Λατρεύουμε να παίζουμε σε live, έχουμε παίξει με τόσα είδωλα μας ή έχουμε κάνει περιοδεία μαζί τους και τώρα ήρθε η στιγμή για εμάς να παίξουμε ως “πρώτο όνομα” στην Ευρώπη! Πιστεύω πως αυτή η ιδέα είναι πολύ συναρπαστική, ο συνδιασμός πολλών διαφορετικών μπαντών και στύλ και το να φέρουμε τον “αέρα” του Wacken στα club και απλά δεν μπορούσαμε να πούμε “όχι”! ”
Τσεκάρετε το trailer της περιοδείας ΕΔΩ: 

Επίσης μην χάσετε το live των LACRIMAS PORFUNDERE στο επερχόμενο Wacken Road Shows 2014! Διαθέσιμα εισητήρια εδώ: http://smarturl.it/13vakd



Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ: 

www.lacrimas.com
www.facebook.com/lacrimasprofundereofficial
www.napalmrecords.com
www.facebook.com/napalmrecords

Μετάφραση και Επιμέλεια κειμένου: Άννα Φραγκάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια: