Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Voodoo Vegas: Δειτε το lyric video για το κομματι "No More"

Οι ροκάδες από το Ηνωμένο Βασίλειο κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο με στοίχους για το τραγούδι τους “No More” - το οποίο πήραν από το ντεμπούτο album τους, “The Rise Of Jimmy Silver”, το οποίο απέσπασε θετικές κριτικές.




Έχοντας ήδη κερδίσει βραβεία, στο ξεκίνημα της καριέρας τους (Καλύτερη Νέα Μπάντα στα Pure Rawk Awards 2014 / No.1 στη δημοσκόπηση του περιοδικού Classic Rock, όπως ψήφισε το κοινό) και έχοντας λάβει πολύ καλές κριτικές για τη μουσική τους, από τον μουσικό τύπο καθώς και από τους θαυμαστές τους – οι Voodoo Vegas έχουν “ακονίσει” τις ικανότητές τους, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με τους Glenn Hughes, Uriah Heep, Fozzy, The Wildhearts και Gilby Clarke.


Οι καλύτεροι του Bournemouth ηχογράφησαν το ντεμπούτο album τους στο στούντιο Legendary Rockfield, με παραγωγό τον πολυβραβευμένο με Brit Award, Pedro Ferreira (The Darkness, Therapy?, Joe Strummer, Enter Shikari).


To “No More” θα είναι η τελευταιία κυκλοφορία από το ντεμπούτο album των Voodoo Vegas, οι οποίοι αναμένεται να ξαναμπούν στο στούντιο στις αρχές του επόμενου χρόνου για να ηχογραφήσουν νέο υλικό με παραγωγό τον Ferreira και η ολοκάινουρια κυκλοφορία προβλέπεται το 2015.

“Έτσι πρεπει να ακούγεται η rock μουσική τώρα” - περιοδικό Classic Rock
“Hard Rock με υφάκι και στοιχεία blues” - πρειοδικό Metal Hammer
“Οι Voodoo Vegas σε προκαλούν να μην περάσεις καλα” - περιοδικό Powerplay
¨Ωμό και εκρηκτικό rock” - περιοδικό Big Cheese
“Ανανεωτικό, δελεαστικό και απολαυστικό” - περιοδικό Fireworks

Μετάφραση και Επιμέλεια κειμένου: Άννα Φραγκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: