Τρίτη 14 Μαΐου 2013

THOU ART LORD-THE REGAL PULSE OF LUCIFER(Album Review)

Οι ελληνικές Λεγεώνες του Διαβόλου ξαναχτυπούν με το νέο,5ο κατα σειρά cult αριστούργημα με τίτλο “The Regal Pulse Of Lucifer”.

O δίσκος περιέχει 9 κομμάτια και το line up είναι ο Σάκης Τόλης σε κιθάρα και φωνή,ο Gothmog σε φωνή,o El σε κιθάρες και πλήκτρα,ο Magus Wampyr Daoloth στο μπάσο και ο Γιάννης Maelstorm των Ravencult πίσω από το drum kit.


Κατευθείαν μόλις ξεκινάει ο δίσκος,μας πιάνει ένα δέος και ένα τρέμουλο που θα ακούσουμε ξανά κάτι καινούριο από τους θρύλους του old school black metal...και στο καπάκι χαμός,μια μαυρίλα,μια σκοτεινιά στα εσώψυχα μας,μας παρασέρνει για τον Διάολο,μίσος,πόνος και φωτιά παντού,εννέα είναι τα βήματα για την Κόλαση μας λέει το πρώτο κομμάτι του δίσκου και μας το επιβεβαιώνει και η συνέχεια που έρχεται.

Εννιά κομμάτια σκέτο cult-ιλίκι με περάσματα από παλιά και κλασσικά των Bathory και των Celtic Frost στα Nine Steps To Hell,στην Πολιτεία Δαιμόνων και στο Justicia Profana,μια μικρή γεύση επίσης παίρνουμε και απο De Mysteriis... στο Artificial Malevolence και μια απόκοσμη αίσθηση μας προκαλεί το τελευταίο κομμάτι Fire And Blood.

Αξίζουν επίσης να σημιωθούν και τα ατμοσφαιρικά και πιο μελωδικά μέρη που υπάρχουν στον δίσκο σε κομμάτια όπως τα “Das Messer”(το μαχαίρι στα γερμανικά),το ομώνυμο “The Regal Pulse Of Lucifer” όπως και επίσης το επικά ΓΑΜΑΤΟ και τρελαμένο “L'Evangelium de Diable” με αυτό το intro που μοιάζει σαν αν βγήκε από soundtrack ταινίας τρόμου!!!


Τέλος πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή η κυκλοφορία ήταν από τις πολυαναμενόμενες του 2013 και ειλικρινά δεν με απογοήτευσε καθόλου,αντιθέτως ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενα και ήθελα..ΑΤΟΦΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ BLACK METAL,αυτό και τίποτα άλλο..και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες!!!!

(10/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια: